reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mam wujka który kiedyś prowadził ciucholand. I z dwa lata temu dał mi worek bodziakow. Część wzięłam dla Tosi, część dałam bratowej a rozmiary 50-68 wlozylam do worka i na dno szafy. I dziś mi się przypomniało o nich. Fakt większość dla dziewczynki ale wybrałam chyba z 20 sztuk rozm 50-56 i 62 białych bodziakow i kilka spodni. Także na początek mam :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuśka coś lubią Cię te przeziębienia. No ale teraz taki okres,że łatwo coś złapać. Mam nadzieję,że szybko Ci przejdzie :) Dobrze,że choć Jasiek dla Ciebie łaskawy :)

1486039331-aaaaaa.jpeg

tak siebie widzialam dzis na spacerze [emoji5]
fajnie ze dzieciaczki kopia[emoji5] ogolnie raczej nie tesknie za ciaza bo bylam mega zmeczona. wczoraj pierwszy raz prowadzilam auto po porodzie i jak milo bylo siadac za kierownice i nie zahaczac brzuchem o wszystko.
Nuska zdrowiej.
w sobote mamy wizyte prywatna u bardzo dobrego pediatry z maluchem. zobaczymy co on zdiagnozuje i gdzie nas dalej pokieruje czy neurolog czy psycholog.

Witam
Mala mi a ile Twoj synek ma lat ? Moze to bunt dwulatka ? Moja Lila strasznie ten bunt przechodzila no mowie ci to byla masakra co ja sie z nia mialam :(

najgorzej jest ze spaniem. w nocy ma te leki (nie kazdej) i mi sie wydaje ze to zaczelo sie po weselu ktore bylo poczatkiem lipca. wystraszyl sie i krzyczy teraz strasznie przez sen. ogolnie od jakiegos czasu srednio sypia w nocy, kreci sie przebudza itp. malo kiedy spi spokojnie. w marcu skonczy 2 latka. ostatnio troszke z polozna rozmawialismy na ten temat to tez twierdzi zeby isc z nim do lekarza.

MalaMi, nie denerwuj sie. Te leki nocne to taki etap. Radek w nocy z wrxaskiem sie budzil i nie mozna go bylo uspokoic. Jak szukalam przyczyny to znalazlam informacje na ten temat

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka. Mala pije mm i jeszcze sie wybierzemy na spacer. Moj na popołudniu w pracy i nie chce mi się siedzieć w domu. Dzis przyszła mata dla malej, dzis polezala, zobaczymy jak długo :-)

Anna super ze już do domku :-)

Heh dziewczyny pamiętam te kopniaczki, chociaż Amelka tez byla dla mnie dość laskawa :-)
MalAmi to Filip tersz sie tak strasznie zachowywal, i niektorzy mowili ze to mogl byc bunt czterolatka... teraz jest juz o niebo lepiej

relgh371tsldyf8u.png

Do góry