reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mam wujka który kiedyś prowadził ciucholand. I z dwa lata temu dał mi worek bodziakow. Część wzięłam dla Tosi, część dałam bratowej a rozmiary 50-68 wlozylam do worka i na dno szafy. I dziś mi się przypomniało o nich. Fakt większość dla dziewczynki ale wybrałam chyba z 20 sztuk rozm 50-56 i 62 białych bodziakow i kilka spodni. Także na początek mam :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuśka coś lubią Cię te przeziębienia. No ale teraz taki okres,że łatwo coś złapać. Mam nadzieję,że szybko Ci przejdzie :) Dobrze,że choć Jasiek dla Ciebie łaskawy :)

1486039331-aaaaaa.jpeg

tak siebie widzialam dzis na spacerze [emoji5]
fajnie ze dzieciaczki kopia[emoji5] ogolnie raczej nie tesknie za ciaza bo bylam mega zmeczona. wczoraj pierwszy raz prowadzilam auto po porodzie i jak milo bylo siadac za kierownice i nie zahaczac brzuchem o wszystko.
Nuska zdrowiej.
w sobote mamy wizyte prywatna u bardzo dobrego pediatry z maluchem. zobaczymy co on zdiagnozuje i gdzie nas dalej pokieruje czy neurolog czy psycholog.

Witam
Mala mi a ile Twoj synek ma lat ? Moze to bunt dwulatka ? Moja Lila strasznie ten bunt przechodzila no mowie ci to byla masakra co ja sie z nia mialam :(

najgorzej jest ze spaniem. w nocy ma te leki (nie kazdej) i mi sie wydaje ze to zaczelo sie po weselu ktore bylo poczatkiem lipca. wystraszyl sie i krzyczy teraz strasznie przez sen. ogolnie od jakiegos czasu srednio sypia w nocy, kreci sie przebudza itp. malo kiedy spi spokojnie. w marcu skonczy 2 latka. ostatnio troszke z polozna rozmawialismy na ten temat to tez twierdzi zeby isc z nim do lekarza.

MalaMi, nie denerwuj sie. Te leki nocne to taki etap. Radek w nocy z wrxaskiem sie budzil i nie mozna go bylo uspokoic. Jak szukalam przyczyny to znalazlam informacje na ten temat

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka. Mala pije mm i jeszcze sie wybierzemy na spacer. Moj na popołudniu w pracy i nie chce mi się siedzieć w domu. Dzis przyszła mata dla malej, dzis polezala, zobaczymy jak długo :-)

Anna super ze już do domku :-)

Heh dziewczyny pamiętam te kopniaczki, chociaż Amelka tez byla dla mnie dość laskawa :-)
MalAmi to Filip tersz sie tak strasznie zachowywal, i niektorzy mowili ze to mogl byc bunt czterolatka... teraz jest juz o niebo lepiej

relgh371tsldyf8u.png

Do góry