reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Lila tez miala nocne leki i i byl w nocy wrzask nie milosierny to chyba wszystkie dzieci cos takiego przechodza. Tez czytalam wlasnie ze to okolo drugiego roku zaczynaja sie.

reklama
1486053679-aaaaaa.jpeg

mezu byl w lidlu i kupil ten kocyk. staniki do karmienia i pajaca dka malej[emoji5]

Ja nie tyle że cieszę się, że ciąża za mną, co poród [emoji16]
A dziś pod wieczór do domku [emoji16][emoji16][emoji16]

[emoji177]Szczęśliwa mama wspaniałej trójeczki [emoji177]

Ja dzwoniłam do ginki bo ta infekcja znowu wraca, miałam spokój może 2-3 dni i znowu się zaczyna. Kazała mi jutro podjechać to wypisze mi receptę na coś.

Mój mały to jakoś tak dziwnie się rusza. Jednego dnia czuje go aż za bardzo a następnego prawie w ogóle. To chyba zależy jak się ułoży. Ja mam łożysko z przodu więc może dlatego się tak dzieje, bo faktycznie wydaje mi się że bardziej go czuje po bokach niż ja środku brzucha, chociaż ostatnio uszczesliwil tatę i walnąl w środek brzucha że aż ręką odskoczyla :) bo ogólnie to jak Z przykłada rękę to cisza w eterze :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

He he no nie ma kopniaków na zawołanie :) Szczególnie jak tatuś czeka i patrzy i gada to maluch ni hu hu
Ja też na przedniej łożysko i też po bokach i na dole czuje. Ale u mnie to jeszcze bardzo nieregularnie. Chociaż codziennie coś tam da znać.
Współczuję tej infekcji Niech wreszcie coś ci da i oby przeszło.
Doczytałaś na czerwcówkach dziewczyna chętna na ta luteinę jest. Jakoś rano pisała.

Lila tez miala nocne leki i i byl w nocy wrzask nie milosierny to chyba wszystkie dzieci cos takiego przechodza. Tez czytalam wlasnie ze to okolo drugiego roku zaczynaja sie.

Synek mojego kuzyna tez 2 lata skończył i tez im koncerty w nocy urządza i jedynie na rączki wtedy i noszenie dwie godziny i wykończeni już są bo potem oni rano do pracy a maluch śpi ;) Coś jest na rzeczy Mała mi ciekawe co Ci lekarz poradzi?

reklama
dziewczyny mozecie polecic jakies fajne zabawki dla dwulatka? ja jakos srednio obczajam temat a mlody malo ma zabawek odpowiednich do wieku

Do góry