dzwoneczek85
Fanka BB :)
Lila tez miala nocne leki i i byl w nocy wrzask nie milosierny to chyba wszystkie dzieci cos takiego przechodza. Tez czytalam wlasnie ze to okolo drugiego roku zaczynaja sie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie tyle że cieszę się, że ciąża za mną, co poród [emoji16]
A dziś pod wieczór do domku [emoji16][emoji16][emoji16]
[emoji177]Szczęśliwa mama wspaniałej trójeczki [emoji177]
Ja dzwoniłam do ginki bo ta infekcja znowu wraca, miałam spokój może 2-3 dni i znowu się zaczyna. Kazała mi jutro podjechać to wypisze mi receptę na coś.
Mój mały to jakoś tak dziwnie się rusza. Jednego dnia czuje go aż za bardzo a następnego prawie w ogóle. To chyba zależy jak się ułoży. Ja mam łożysko z przodu więc może dlatego się tak dzieje, bo faktycznie wydaje mi się że bardziej go czuje po bokach niż ja środku brzucha, chociaż ostatnio uszczesliwil tatę i walnąl w środek brzucha że aż ręką odskoczyla bo ogólnie to jak Z przykłada rękę to cisza w eterze
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Lila tez miala nocne leki i i byl w nocy wrzask nie milosierny to chyba wszystkie dzieci cos takiego przechodza. Tez czytalam wlasnie ze to okolo drugiego roku zaczynaja sie.
Spoko nie ma za co tak mi do głowy przyszłoDora pisałam z nią na priv i wzięła ta luteine. Dzięki za podpowiedź
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom