reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mariolka jest w ciazy?? Super :-) pogratuluj jej Ola jak masz z nia kontakt. Tez sie ostatnio zastanawialam co u Minki i czarnej Madzi.

Ja mam wózek 3w1 i mam fotelik od producenta. Dla Filipa tez miałam. Nie narzekalam. Filip w gondoli jezdzil dobre 5 miesięcy bo potem chcial juz wiecej widziec. Amelka pojezdzi moze troche dluzej. Ale moja dł gondoli to ok 80cm.

relgh371tsldyf8u.png

Czarna Madzia na wrześniówkach ze mną siedzi [emoji6][emoji5]

@India jeszcze nie wiem, jakoś za miesiąc, półtora

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
hej.
ja mam wozek tako jumper light tuskusowo szary. gondola w srodku ma 80 albo i wiecej cm. i podnoszone oparcie. jedyne co jest w niej zle to ze sie nie da odpiac budy do prania...
dzis i nas bedzie polozna ( miexzy 11 a 14) to zobaczymy czy mala przybiers na wadze. ogolnie jak spi to jeczy, piszczy itp ze spac nie idzie w nocy.
w czwartek lekarz ustali nam wizyte w sprawie malego.
Anna trzymamy kciuki bo Ty dzis do szpitala [emoji5]

Hej jakie slodkie widoki z rana :)
Myslalam ze tylko ja jestem do tylu ze szczepieniami bo jeszcze nie zaszczepilam Zuzi. Ja ostatnio wazylam Zuzie jak miala dwa tygodnie a tak to tylko domowym sposobem i wazy jakos 6 kg .
Kurcze tez musze wziac sie za siebie bo przyjdzie wiosna a ja taka gruba bede :(

Hejka ;)
Wiki no tak ten czas ucieka, niby 9 miesięcy to kupa czasu a tak mi zleciało, że nie wiem kiedy :D

Kasia2310 wstawię później tabelkę, jak laptopa uruchomię ;)

Życiowa ja teoretycznie tez mam swojego trenera, ale uciekł mi do poznania ;p po połogu planuje do dietetyka sie wybrać i zacząć moze z Chodakowska ćwiczyć ;) a jak mężu wróci w lipcu to oddam sie w jego ręce hihihi ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

A to pierwsze szczepienie w szpitalu zrobili?
Zapisałaś małego do przychodni? Nie gnębią Cie?
Sorki że tyle pytań na raz, ale ja chyba będę odkładać szczepienia i jakąś taktykę muszę obrać :/
W szpitalu zaszczepili go Ale jak szliśmy do domu dopiero. Też na moja prośbę odczekali. Byłam w przychodni. Jest zapisany. Nikt mnie nie gnębi ;) ostatnio była położna to jej powiedziałam że chce przeczekać okres zachorowań i ze później zobaczymy co dalej. Dodałam ze chce to szczepic Ale nie teraz.

reklama
India Zuzia od tygodnia tez mi zle sypia niewiem czemu. A meningokoki nie sa jakos po pol roku bo cos mi sie kojarzy ze Lile jakos pozniej szczepilam cos kolo 8 miesiaca.

Do góry