reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny a tak sie zastanawiam bo w Lidlu beda te rzeczy dla dzieci itd i jest tez zestaw poscieli, tylko kolderka ma 100x135 to chyba za duza do łóżeczka?
No jak dla mnie za duza wlasnie bo ja mam koldre 90x120. Filip spi teraz pod koldra 100x135. Ale np moja szwagierka miala w łóżeczku ta większą kołdrę

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Dziewczyny a tak sie zastanawiam bo w Lidlu beda te rzeczy dla dzieci itd i jest tez zestaw poscieli, tylko kolderka ma 100x135 to chyba za duza do łóżeczka?
Ja mam 60x120:)

Życiowa hoho jaki dużo Gucio:)

Nadziejka wróciłam do karmień nocnych i dlatego przybrała.
Współczuje Ci tak wczesnie wstać. My czasem do 8 pośpimy.

India ja nie pije wgl kawy. Czasem inke.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Toska w ogóle nie spała pod kołdra. Nawet w zimę nie chciała spać pod kołdra, budziła się i krecila. Spała pod lekkim ale ciepłym kocem. Nie wiem może za ciężka była albo za ciepło. Do tej pory kołdra to zloooooooo. Chociaż odkąd kupuje kolorowe (czyt. Różowe z minnie - mamy już 3...) poszewki to nawet leży pod nią :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ej a wiecie co... ja jestem chyba inna jakaś.. . Tymek był wazony od urodzenia 3 razy.. I tak w sumie to nie wiem ile on waży.. . Koło 7kg wychodzi domowym sposobem. Jakby zle przybieral to bym nawet nie wiedziała [emoji14]

Ej a wiecie co... ja jestem chyba inna jakaś.. . Tymek był wazony od urodzenia 3 razy.. I tak w sumie to nie wiem ile on waży.. . Koło 7kg wychodzi domowym sposobem. Jakby zle przybieral to bym nawet nie wiedziała [emoji14]

Po prostu się nie stresujesz[emoji12]
Nie szczepisz go?

Moja lubi pod kołdrą.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry