reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka mój wstaje koło 9-10 i ja do czasu jak wstanie potrafię 3 kawy wypić xd a w ciągu dnia po 5-6 Ale ja to bardziej jak napój cieply traktuje i o to mleczny bo z każdą kawa coraz więcej mleka nalewam [emoji14]

reklama
Ja wypijam dwie rozpuszczalne i jedna z cykoria. I myslalam,ze to za duzo, bo przeciez karmie. Ale jak czytam Zyciowa to chyba sobie jedna doloze :-D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Super powitanie dzieciaczkowe z rana :*

Mój mi daje kuksańce w lewy bok. Jak on się wierci, wczoraj w nocy to tak dawał czadu, że zasnąć nie mogłam koło północy się uspokoił i poszliśmy spać. Ciekawe czy takie pory aktywności mu zostaną?

Dziewczyny a tak sie zastanawiam bo w Lidlu beda te rzeczy dla dzieci itd i jest tez zestaw poscieli, tylko kolderka ma 100x135 to chyba za duza do łóżeczka?

Postanowiłam przemycić trochę wiosny do domu :)
kwiatyy.jpg

Załączniki

• kwiatyy.jpg
    kwiatyy.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Do góry