reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Masakra z tym cukrem , pamietam jak mi sie dłużyło , i jaka ochyda , kazali mi siedzieć samej na takiej sali na fotelu jak na operacje i gazety mi dali , nawet okna tam nie było.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja przy Filipie tez miałam pobierana dop po 2h a teraz po godzinie i po dwóch. I musiałam siedzieć w przychodni

relgh371tsldyf8u.png

Hejka ;)
Ja już po wizycie, póki co na poród się nie zanosi, chociaż tego nie można przewidzieć ;p
Jasio chudy a długi chyba będzie, wg dzisiejszego usg waży 2960 gram i około 51 cm długi ;)
Wszystko w porządku, kolejna wizyta 30.01 ;)
Dzisiaj mężuś przyjeżdża więc znowu "ucichne" ;p
Lecę robić krokiety ruskie ;)

Miłego dzionka ;D

Chyba zapomniałam rano wziąć luteine. Normalnie nie pamiętam czy ja brałam czy nie.
W ogóle to dopiero zjadłam pierwszy dziś posiłek. A teraz leżę ale zaraz musze wstawać bo Tosia wróci

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuśka Jasio może po Tacie wysoki będzie?:)
Ania no to też dobre wieści :)
Byłam wczoraj na szkole rodzenia i babka mówiła o ochraniaczach na łóżeczko,że bardziej zaszkodzić mogą niż pożytek przynieść. Zostały zrobione badania które mówią,że korzystanie z nich zwiększa ryzyko SIDS, uduszenia, a także… obniżają komfort spania. Opowiadała o pacjentce której 6 tygodniowe dziecko wpadło buzią w ten ochraniacz i ledwo ją odratowali.
Miałam w planie zamówić ten ochraniacz właśnie ale trochę się przestraszyłam szczerze mówiać. Co o tym myślicie? Macie taki ochraniacz w łóżeczku?

India pewnie tak, chociaz właśnie zaczynam się bać, że np pójdę na zakupy a tu mi wody odejdą hehe ;p
Kulcia pewnie donoszę do terminu, albo przenoszę jeszcze ;p
Kasia2310 my z mężuchem praktycznie równi wzrostem, ja mam 173 cm wzrostu, mężuch 174 cm ;p
Ja mam ochraniacz i póki Mały nie będzie "wędrował" po łóżeczku to go planuję mieć a później ewentualnie zdejmę ;)

reklama
Nuśka Jasio może po Tacie wysoki będzie?:)
Ania no to też dobre wieści :)
Byłam wczoraj na szkole rodzenia i babka mówiła o ochraniaczach na łóżeczko,że bardziej zaszkodzić mogą niż pożytek przynieść. Zostały zrobione badania które mówią,że korzystanie z nich zwiększa ryzyko SIDS, uduszenia, a także… obniżają komfort spania. Opowiadała o pacjentce której 6 tygodniowe dziecko wpadło buzią w ten ochraniacz i ledwo ją odratowali.
Miałam w planie zamówić ten ochraniacz właśnie ale trochę się przestraszyłam szczerze mówiać. Co o tym myślicie? Macie taki ochraniacz w łóżeczku?
Radek mial ochroniacz, ale jak przeczytalam wlasnie o zwiekszeniu ryzyka smierci lozeczkowej to Adzie nie kupowalam.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry