reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja juz nie mam ku rvwa siły.
Zobacz załącznik 791278Zobacz załącznik 791279
Magda ma wysypke i h** wie po czym. Wieczorem wczoraj zjadlam platki na mleku ryzowo kokosowym i 3 kromki chleba swojskiego z szynka. Rano kanapki z szynka i na obiad ziemniaki z ryba. Podejrzewam tą rybę. Na 99 % to ryba. Mam w diecie zeby ryby nie jesc wiec zjadlam tylko troche bo nic innego na obiad nie bylo.
Tym bardziej ze ta wysypka byla po karmieniu obiadowym. W kazdym razie rano nie zauwazylam.

KasiaMarysia no masakra jakaś, a już było lepiej.
Jednak bezwzględnie musisz tej diety przestrzegać.

reklama
Masakra[emoji24]...

Dora ja też właśnie troche fisiuje przez tą srokę. To co pomaga ma najwięcej chemii w sobie niestety. Teraz moda na bio - które nie zawsze daje efekt.

Wiki daj Nam znać co u fasolki słychač:)

Anka ma racji trochę. Najważniejsza jest siara a w ten sposób ani Ty nie dostajesz wartości odżywczych ani Magda bo nic prawie jeść nie możesz. Warzywa chociaż masz możliwość zajadac? Bo ani wapnia ani nic. Jedz strączkowych dużo.

atdctrd8ammce1aq.png

Masakra[emoji24]...

Dora ja też właśnie troche fisiuje przez tą srokę. To co pomaga ma najwięcej chemii w sobie niestety. Teraz moda na bio - które nie zawsze daje efekt.

Wiki daj Nam znać co u fasolki słychač:)

Moja bratanica od urodzenia miała bardzo sucha skórę i wysypki itp no i że to AZS i kremy, olejki itp. Jak miała 8 miesięcy dostała ospy i aż leżała w szpitalu 3 tygodnie na zakaźnym bo żaden antybiotyk nie działał i dzieciak miał non stop gorączkę i wysypka nie schodzila i okazało się że ona jest zarazona albo paciorkowcem albo gronkowcem (już teraz nie pamiętam) i dostała odpowiednie leki i od tamtej pory ma idealna skórę

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu moze faktycznie rozwarz przejscie na mm. Wiki pewnie ze warto isc i sprawdzic. po 12 tyg nie moga rozwiazac z Toba umowy jak cos.
przy planowanym cc jak przyjmuja do szpitala to jest badanie na fotelu i usg?

Dziś po wizycie chłopak potwierdzony :)
Dr miał dobry humor nawet żartował, wg niego wymiary ok w stosunku do wieku.
Ja mówię, że czuję się dobrze, że czasem mnie spojenie boli i w pachwinach kłuje, ale to pewnie dlatego, że ten brzuch tak szybko urósł. A ten się patrzy na mnie i pyta ale komu? Potem jak się nie mogłam na fotel wdrapać bo te schodki odstawił i mówię, że mi ciężko to on się śmieje, że gdzie tam jeszcze.
Ogólnie szyjka w porządku, wyszedł stan zapalny w cytologii i znów leki dostałam :/ i żelazo bo morfologia taka sobie. A maluch ustawił się poprzecznie i dr twierdzi, że macica rozciąga się na boki i dlatego mogę takie ciągnięcia czuć. Mam leżeć na jednym boku żeby go do obrotu zmobilizować. A ja się śmieję żeby mąż z nim porozmawiał w końcu musi kogoś posłuchać :)
Z tego co pamiętam to poprzednio miał główkę u góry więc się przemieszcza.

reklama
Dora super ze wszystko dobrze. On jeszcze ma tyle miejsca że się będzie kręcić. Ja ostatnio swojego czułam jednocześnie po obu stronach brzucha więc i głowa ruszał i nogami. :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry