reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No ja piore jeszcze w loveli. Mam jeszcze w zapasie jedno mleczko do prania lovela. Nie plucze w niczym. Ale tak mysle ze jak skonczy mi sie ta lovela to moze sprobuje w naszym proszku tylko tak jak Ola w osobnych praniach.

Z Filipem przeszlam na normalny dopiero jak skonczyl rok no ale on to alergik byl.

Ola nie wiem po ile sa chusteczki w lidlu ale np te pampers teraz jak kupilam je w szeciopaku to jedno op kosztuje 6zl z groszami. A babydream?? India?? Dady chyba ok 5zl

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Ja piore w swoim proszku juz i razem z naszymi

Pampersy i chusteczki dada używam :)

atdctrd8ammce1aq.png

I właśnie! Ja też piore osobno rzeczy małego... czasami wrzucę swoją piżamie albo Marysi bluzeczke jakaś... no i mieszalam proszku tzn dodawałam najpierw pol na pol żeby sprawdzić czy cos sie będzie działo ;)

Ciociu Aniu i Kasiu Fifi przesyła ciumaski; *
1484237412-aaaaaa.jpeg
1484237430-aaaaaa.jpeg

Ja też piore rzeczy małego razem z naszymi w normalnym proszku odkąd skończył miesiąc czy dwa ;) jak mi się jego płyn skończył .

Miałam dzisiaj egzamin zawodowy pisemny i nie zdałam ale to wiadomo było od razu Filip mi się nie dał nauczyć to nie będzie miał wyksztalconej matki hehe [emoji14]

Kurde u mnie znowu nie ma wody no to są jakieś jaja po prostuu.

zrz63e5eihevjza5.png

Dziewczyny mam dwa pytanka- czy ciuszki dzieciaczkow pierzecie w dziecięcym nadal?? Pluczecie je w plynie??

A jakich chusteczek nawilzanych uzywacie?? Ja dzis wyhaczylam jeszcze promocje na pampersa chust w tesco i kupilam 6-pak. Ale potem bede juz chciala zmienic na inne

ur. 8.11
Kochana ja piorę w loveli. Raz w mleczku raz proszku, do płukania nic nie używam. Znowu zaczełam płukać 2 raz ze względu na azs.

Chusteczek używałam Tami - ale sroka nie bardzo skład oceniła więc kupiłam babydream różowe.

reklama
Fifi, Madzia, Milenka slodziaki!! :-)

Amelka tez tak raczki bardzo dlugo trzymala, sie smialismy ze sie modli. Teraz juz rzadziej

ur. 8.11

Do góry