reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dla cioci Kasi i Ani - Amelka :-)

Zobacz załącznik 791199Zobacz załącznik 791200

Adrianka jaka fajniutka :-) ta pieluszka co ja trzyma to zwykla tetrowa??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Tak tetrowa, jakis fajny grubszy egzemplarz mi sie trafil ;-)

Amelka to cala Ty, jest bardzo do Ciebie podobna :-)
Sliczna kruszynka :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Dziewczyny mam dwa pytanka- czy ciuszki dzieciaczkow pierzecie w dziecięcym nadal?? Pluczecie je w plynie??

A jakich chusteczek nawilzanych uzywacie?? Ja dzis wyhaczylam jeszcze promocje na pampersa chust w tesco i kupilam 6-pak. Ale potem bede juz chciala zmienic na inne

ur. 8.11

Hej Dziewczyny ;)
Dora u nas na szkole rodzenia polecają brać tantum rosa już do szpitala, rozrabiać w ciepłej wodzie w butelce z atomizerem i sobie tym psikać ;)
MałaMi super ta falbanka, ten róż taki delikatny ;)
Ania_H dopiero przeczytałam mejla, bo też zaglądam tam raz na ruski rok ;p napiszę Ci co u mnie na priv, żeby nie powtarzać się na forum ;)

Wczoraj czułam się już całkiem dobrze, a w ciągu dnia awaria ogrzewania u rodziców, mieszkanie się wychłodziło i zanim naprawili to trochę czasu minęło. Poszłam na szkołę rodzenia, wychodzę a śniegiem tak sypało, że nic widać nie było i zanim wróciłam do mieszkania kolejna awaria, tym razem pół miasta bez prądu ;/ A dzisiaj od nowa kicham, prycham i katar mam taki okropny, że nie wiem co ze sobą zrobić ;( do tego i mój tata i bratanek tak samo zasmarkani jak ja ;/

Dzisiaj nie wychylam nosa nigdzie, ale jutro znowu trzeba wyjść i tak to moje leczenie się wygląda...
A w sobotę mężuch przyjeżdza, na jakieś 24h ;/

Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać ;p

Miłego dzionka i zdrówka dla chorowitków ;D

Tak tetrowa, jakis fajny grubszy egzemplarz mi sie trafil ;-)

Amelka to cala Ty, jest bardzo do Ciebie podobna :-)
Sliczna kruszynka :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png
I tak sama z siebie ja sobie upodobala??

No wszyscy mowia ze do mnie podobna a ostatnio jedna znajoma powiedziala ze czysty tatuś [emoji3]

ur. 8.11

Viola, ja piore i pluxze w bobini, ale mysle nad zmiana na cos.innego
A chusteczki kupuje babydream.
Chusteczki pampers oplacaja sie przez allegro jak wieksza ilosc zamawiasz

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Co do pieluchy to zawsze mam jakas pod reka, zeby jej buzie wytrzec ze sliny, a ona lubi je tarmosic i czasem do buzi pakuje razem z reka

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Jejku to branie łap do buzi i slinienie to masakra jakaś.. .

Ja już dawno nie piore w dziecięcym proszku... w sumie kupiłam jedno opakowanie [emoji14]
A chusteczki u nas tylko pampers sensitiv.

Co do proszku to ja piorę w tym samym co my , tyle ze osobne ma Milena pralki , a chusteczki mokre i pieluchy kupuje najtańsze w lidlu czy auchan , a pampery czasem kupie i pieluchy i chusteczki to ma w tej torbie na drogę czy jak na weekend jedziemy , ja odkąd syna urodziłam duzo nauczyłam sie oszczędzać na takich rzeczach jak proszki pieluchy żarcie patrzę na ceny i promocje dawniej w to nie wierzyłam a teraz to 360• różnica ,tanie zakupy i mamy na inne rzeczy typu shopingi , weekendy , wyjazdy ,remonty itd itd ... nie wiem czy w Polsce jest az taka różnica w cenach ale tu to np : mokre chusteczki z pampers 3,5€ a zwykle z Lidla czy innego 0,80€

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry