reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A ja bym jeszcze dziś poszukała jakiegoś lekarza niekoniecznie gina bo do wtorku to możesz mieć mega stan zapalny. Albo idź do apteki może doradza jakąś maść

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny :-*. Mam nadzieje, ze przetrwam swieta...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

A ja bym jeszcze dziś poszukała jakiegoś lekarza niekoniecznie gina bo do wtorku to możesz mieć mega stan zapalny. Albo idź do apteki może doradza jakąś maść

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko co jesli to nie grzybica a cos innego? Farmaceutka pewnie nie wezmie na siebie diagnozy.
Jesli bedzie coraz gorzej to pojde do apteki Ania, dzieki :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

A no widzisz to nie tak źle. Tylko żeby się nie zaczęło dziać gorzej... myk brodawek i osuszaj za każdym razem jak karmisz i może rumiankiem przemywaj? To powinno złagodzić troszkę Nie?

No nie mam nikogo, moj maz ma kolege ginekologa, ale dawno sie do niego nie odzywalismy, wiec nie bede go niepokoila niczym.

Rumianek lagodzi stany zapalne, ale.nie.wiem czy grzybicze tez. Oby mi sie to.na druga nie przerzucilo.

Czy wiecie ile maksymalnie paracetamolu na dobe moge przyjac??

No i pewnie pojde do tej apteki pozniej.
Chyba, ze Viola cos wie? Moze zajrzy jeszcze dzisiaj

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
India możesz brać też Ibuprom przy kp więc na zmianę bierz i pilnuj temp. Nie wiem czy na grzybica też pomaga Ale warto chyba przemyc. Zaszkodzić nie zaszkodzi.

Do góry