reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Już dziś dziewczyny skłądam Wam:

Zdrowych, Spokojnych Świąt!! Rodzinnie spędzonych i dobrze najedzonych ;) nooo i bogatego Gwiazdora!!

ponieważ jutro od rana jestem sama z dwójką, mąż w pracy do 14 i nie wiem czy uda mi sie wejść. bo jeszcze robie malinowego obłoczka od Dory i sałątkę z tortelini od życiowej :D

reklama
I ode mnie wspaniałych i wesołych świąt dziewczęta, niech dzieci i brzuszki zdrowo rosną i niech mnożą się pozytywne teściory :-)

My dzisiaj ubralismy choinke i popakowalismy prezenty dzieciakom.

A tak.w.ogole.... Mam.mega problem, tak.mnie boli.lewa brodawka,.ze krzycze z bolu jak dostawiam mala, a jak nie je to.caly czas mnie szczypie i boli. What the fuck??? :-(

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Dziewczynki , spokojnych i radosnych świąt , dużo miłości zdrowia [emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319]☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️[emoji320][emoji320][emoji320][emoji320][emoji320][emoji320][emoji320][emoji1335][emoji1335][emoji1335][emoji1335][emoji1335][emoji1335][emoji1335][emoji1335][emoji1335][emoji485][emoji485][emoji485][emoji485][emoji485][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319]☃️☃️☃️☃️☃️☃️[emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji324][emoji324][emoji324][emoji324][emoji182][emoji182]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Dziewczyny wszystkiego dobrego na te święta. Oby Mikołaj nas odpowiednio obdarował :)

Ja dopiero się kładę bi jeszcze trzeba było ogarnąć temat ciasteczkowo-mlekowy dla mikołaja :) najpierw pół godziny układania a później chowanie tego :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane dużo Szczęścia i radości w te Świąteczne dni i nie tylko. Zdrówka i jak najmniej zmartwień dla Was i Waszych rodzin. Aby dzieciaczka rosły zdrowo i na świat przychodziły bezproblemowo.

Laseczki dużo szczęścia pociechy z dzieciaczków tych które juz są i tych które dopiero się pojawia ;* aby Wam się spełniły wszystkie marzenia ;) oraz spokojnych i pogodnych Świąt ♡♡[emoji8][emoji8][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji11][emoji11][emoji11]

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Ja też się przyłączę do życzeń :) rodzinnych. Spokojnych i zdrowych świąt :*

India a nie masz nigdzie twardego miejsca na piersi? Może kanalik Ci się przyblokowal?

Do góry