reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Powrocilam, na szybko wracam
DSC_0866.jpeg

Załączniki

• DSC_0866.jpeg
    DSC_0866.jpeg
    39,2 KB · Wyświetleń: 186
reklama
jejku ja u fryzjera nie bylam od 2.07 ! masakra. sama cieniuje i podcinam to co musze no i farbuje tez sama. zobaczymy ile da mi sie zapuscic. kiedys mialam do tylka.
nogi odmawiaja mi posluszenstwa tzn od krzyza takze nie moge stanac.
moze jakos zniose ten zapach amolu.... M tasmy mi dzis naklei i wysmaruje.
Milego wieczoru laski.

Anka długie :) ja Marysi scinam jak tylko sa za łopatki bo mnie wkurzaja [emoji14]
Ej no powiem wam ze z 2 da sie spokojnie ogarnąć święta hehe
Kilka rzeczy zamówiłam kilka robi teściowa S posprzatal ja ogarnęłam sałatki i barszcz i farsz do krokietow... ciasto zrobiłam na naleśniki i muszę posmazyc...
Fakt że co chwila biegałam małego karmić Ale jestem zadowolona :)

Dzień dobry wszystkim :) koło południa.
Odkryłam dziś, że nie mogę pomalować paznokci, jak ten lakier śmierdzi ;) Do tej pory nie malowałam, ale myślę sobie na święta sobie strzelę i d.... Perfum też nie mogę, mój M ostatnio jakiś żel pod prysznic inny kupił to miałam ochotę go z łóżka wygonić. Krem do rąk mi za bardzo pachnie.
Pozostaje natura ;)
Współczuje:) ja pamietam mialam uraz do plynu do plukania - smierdzial mi wymiocinami[emoji23] ale milo wspominam ciaze ahhh[emoji5]

Mala mi , pomaga Ci ktos chociaz?? Amol polecam;)

India jutro pokaze wlosy w innym swietle:)

Życiowa zorganizowana babeczka jestes[emoji6]

Kulcia hooop hoooooooop jak u Was??

reklama
Ja tak na szybko, mam teraz chwilkę przy kompie. pije piwko. ale zaraz trzeba iść spać.

KasiaMarysia bardziej pocieniowane też masz?? Kolor na dole bardzo ładny :) A Ty zadowolona??

Anka ja też uważam że bardziej przeżywałam świeta w dzieciństwie, teraz to w sumie bieganina, gotowanie itp. no i brak śniegu robi swoje..

Do góry