reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka ;)
India Adka jaka roześmiana, Ślicznotka ;)
Kulcia mój M uwielbia serniki, ale najbardziej to taki co jego mama piecze i ja też musiałam się go nauczyć i w sumie to jedyne ciasto jakie u nas w miarę często jest ;p ja to bym chętnie częściej piekła, tylko że nie bardzo mam dla kogo hehe ;p
Życiowa Ty to pomysłowa jesteś ;D jak bym wcześniej wiedziała, to bym Cię poprosiła o pomoc w wymyśleniu co zrobić z kurtką, której nie dopnę a zimę bym chciała w niej jeszcze przechodzić :D
Anka_32 to teraz faktycznie musicie się zastanowić hihi;) albo Pyzę przekonać jakoś. Ja jak byłam młodsza to mówiłam, że mój synek będzie Marcel albo Bartuś a teraz jak już w ciąży jestem to w ogóle tych imion nie braliśmy pod uwagę ;p
Dora właśnie, pokazuj brzucholka :) mój M niby też wcześniak a ile w tym prawdy to nie wiem, wiem że naprawdę urodził się malutki i później jakieś tam miał problemy zdrowotne w dzieciństwie i nie rósł jak rówieśnicy, ale czy to od tego to nie mam pojęcia. W każdym razie teraz zdrowym chłop z niego hehehe ;D
Viola super sesja ;) ja też mam koleżankę która się zajmuję fotografią i planuję Małemu zrobić sesję. Myślałam też o brzuszkowej, ale mój brzuchol nie prezentuje się zbyt ładnie, więc zrezygnowałam ;p

U moich rodziców w tym roku na święta tylko 6 osób będzie(no i Jasiek w brzuchu ;p), więc mega skromnie i kameralnie ;) Ja u siebie tylko będę robiła sałatkę jarzynową i rybkę po grecku, śledziki tata mi dał, bo ja innych nie jadam, a dla naszej dwójki więcej nie trzeba. Tym bardziej, że się zastanawiamy czy nie zostać u moich rodziców po wigilii na pierwszy dzień świat.

Pierwsza tura ubranek wyprasowana (3,5 h mi to zajęło) druga tura się suszy na jutro i jeszcze ze 2 prania mi zostały. Dzisiaj nie chce mi się sprzątać nic, więc tylko naczynia ogarnę i będę się lenić, wczoraj chyba przesadziłam z robotą, bo wieczorem tak mnie plecy bolały, ze się wyprostować nie mogłam ;/

Miłego popołudnia ;)

reklama
Mnie się bardziej podoba Bartuś to jestem za Pyza.

Ja sesje zaklepywalam w styczniu. Ostatnie terminy były.

U nas będzie 8 osób .

Ja nastroju nie mam bo moja siostra dzisiaj straciła ciążę.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry