reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Mała kółkowa 150zl i na grupie na fb kupowałam.hej laski[emoji5]
nam na swieta zostalo zrobic to co na swiezo. ryba po grecku kutia karp salatka itp. dzis mama zrobila sledzie z cebula. w sobote ja bede robic warstwowa z burakami jajkami sledziami i ziemniakami. bylysmy na zakupach i ledwo zyje tak mnie plecy bola. dziwne mam uczucie jak chce mi sie troszke siku i usiade i po chwili wstane to pecherz mnie ciagnie hehe.
zyciowa super pomysl. kiedys cos takiego widzialam juz. napiszesz mi ile kosztowala chusta i gdzie zamawialas? i jak sie ja mota? chyba musze cos pomyslec dla malej.
prezent dla M wymyslilam czapke cieple skarpetki do pracy i kosz slodyczy [emoji5]
A tkana 30zl też używana i też na grupie Ale regionalnej... (bardzo cieńka jest i pasiasta Ale cenę i tak upolowalam)

MałaMi90
Dzieki zyciowa[emoji5]
Violu u mnie to samo! kiedys babeczka z trojaczkami ( maz jej zmarl jak byla chyba w ciazy) wyszla z nimi na miasto i miala szelki dla dzieci pozakladane to ludzie krytykowali ze dzieci jak psy prowadza. ciekawe czy te babsztyle poradzily by sobie z 3 biegajacych w rozne strony dzieci.
Violu u mnie to samo! kiedys babeczka z trojaczkami ( maz jej zmarl jak byla chyba w ciazy) wyszla z nimi na miasto i miala szelki dla dzieci pozakladane to ludzie krytykowali ze dzieci jak psy prowadza. ciekawe czy te babsztyle poradzily by sobie z 3 biegajacych w rozne strony dzieci.
viola150
Załączniki
Życiowa
Na mnie sie dzisiaj babcie gapily haha no ale cóż. Wygodne to jest. Na takie szybkie akcje właśnie... bo spacerować w zimie nie będę paru godzin... a na wiosnę juz dopinki nie będę używaćPodziwiam Was z tymi chustami. a ogolnie u Was to takie powszechne?? Jak ja bym wyszła u siebie, to bym sensację zrobiłą.
A na długie spacery to wiadomo wózek wyciagam

dora032
Jaka cudna
To w spódnicy boskie
viola150
Jaka cudna
To w spódnicy boskie![]()
BYłoby zdecydowanie więcej w takich spodniaczkach ale z racji tego że nie spała to za długo nie mogła moja koleżanka pstrykać żeby jej nie męczyć, a i Mała sie denerwowała szybko. Po za tym kumpela mi mówiła że małe dzieci mają taki rozbiegany wzrok (zeza
reklama
Anka_32
Moja znajoma rodzi na początku marca i już ma umówiona sesje noworodkowa... Ja to nawet nie myślę o takich rzeczach
Ale mała super. Podobają mi się takie fotki
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mała super. Podobają mi się takie fotki
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom