reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A u nas problem.... Bo Tosia nie chce Olka tylko Bartka! I powiedziała że albo Bartek albo w ogole hahaha

Ja nadal jestem w czarnej d.... Wypilam kawę i czekam na efekty

Teściowa zapowiedziała się po świętach i zapytała....(tu tekst roku) kiedy masz usg bo bym poszła z tobą! Ręce mi opadły

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No Anka tekst teściowej wymiata :D
Tosia też ma swoje zdanie :) może jej się zmieni. Córeczka mojego szwagra chciała Kajtka, ale jej przeszło bo się obraziła na kolegę z przedszkola ;) i jest Michałek ostatecznie.

reklama
Lol a ja miałam byc Wojtkiem lub Filipem , albo oliwia alexandra lub Magda .
To jest alexandra na drugie Magda a na bierzmowaniu Wiktoria :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Moja teściowa mnie nawiedzi w święta jednak. Wyskoczyła z tekstem do mojego M, że jakbyśmy ich zaprosili to by przyszli, wiec....
Muszę się ogarnąć żeby wyjątkowo dobrze wyglądać, bo będzie potem gadania na pól wsi, że źle wyglądam. Tylko nie wiem jak te 7 kilo sobie dołożyć :) Nie widziałyśmy się od początku września to się nie da nie zauważyć. Ja tam po sobie tej utraty wagi nie widzę, ale jak mnie ktoś dawno nie widział to wszyscy w szoku.
"A ona to troje dzieci urodziła i do końca w gospodarstwie pracowała z brzuchem. W efekcie mój mąż urodził się podobno dwa miesiące wcześniej. No nie wiem, bo w żadnym inkubatorze nie leżał i od razu ze szpitala go wypisali, coś mi w tej historii nie gra.A tu nie dość, że zajść w ciążę nie mogę, to pewnie dzieci nie będzie. Dobrze, że mój M chrześniaka ma to niech go rozpieszcza. To teraz takie leżenie."

Na szczęście mój bąbelek współpracuje grzecznie i zaczął się rozpychać chyba, bo brzuch mi się pojawia :)
Z drugiej strony co ja się będę nią przejmować, jakoś to przeżyję. Trzeba dyplomatycznie do sprawy podejść. Uff...

Życiowa bardzo fajny pomysł :)
Dora pokaż brzuszek :)
Ja właśnie śledzie skończyła robić :)
Co polecacie na zgagę? Wyczytałam,ze Rennie można . Może macie cos sprawdzonego bo cholery dostaje z ta zgaga juz :(

hej laski[emoji5]
nam na swieta zostalo zrobic to co na swiezo. ryba po grecku kutia karp salatka itp. dzis mama zrobila sledzie z cebula. w sobote ja bede robic warstwowa z burakami jajkami sledziami i ziemniakami. bylysmy na zakupach i ledwo zyje tak mnie plecy bola. dziwne mam uczucie jak chce mi sie troszke siku i usiade i po chwili wstane to pecherz mnie ciagnie hehe.
zyciowa super pomysl. kiedys cos takiego widzialam juz. napiszesz mi ile kosztowala chusta i gdzie zamawialas? i jak sie ja mota? chyba musze cos pomyslec dla malej.
prezent dla M wymyslilam czapke cieple skarpetki do pracy i kosz slodyczy [emoji5]

reklama
Do góry