reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Leeleeth,.moze ktos do nas zawita jeszcze ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Jak Wy takie " zarażające" to tym chętniej zostanę [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anna a gdzie zamawiałaś? Viola tak czekała i czekała a okazało się że w tym kolorze co ona chce to bedzie musiała długoo czekać.
Viola dobrze pamiętam?

Dzien dobry wszystkim:)

Tak tylkko ja zamawiałam przez allegro i nigdzie ie było napisane że tyle się czeka i jak już kupiłam, to dopiero napisali że do 3tyg czekania. zrezygnowałam i zamówiłam z innej aukcji i od razu dostałam swój kolor :)

Tak tylkko ja zamawiałam przez allegro i nigdzie ie było napisane że tyle się czeka i jak już kupiłam, to dopiero napisali że do 3tyg czekania. zrezygnowałam i zamówiłam z innej aukcji i od razu dostałam swój kolor :)
Pamięć mam dobrą:)

Moja też nie ma podnoszonego oparcia. Chyba w tych starszych jest, bo tamten Tako ( czołg) miał podnoszne.

Moje oba i dla Filipa i ten mają podnoszone oparcie :) i przy filipe eż mi sie sprawdziło bo on w wieku 5m-cy już nie chciał jeździć na leżąco i przynajmniej podniosłam i był zadowolony ;)

Hej tak w ogole :)

Kasia śliczny wózek :) ogólnie podobny do mojego ale one chyba większość teraz przez to że te gondole są takie kubełkowe to są podobne :)

Dzwoneczek kurcze nie wiem co ci poradzić. pamiętam że filip też nie lubił zakładać czapki ale to był tylko moment a potem już było ok. w ogole dzieci chyba nie lubią momentu zakłądania czapuchy.

KasiaMarysia śliczna Madziulka :)

Życiowa fajny ten pingwin no i synuś oczywiśćie też :) :)

Anka powodzenia w tym szpitalu, ja leżałam dzien przed cc i całe popołudnie się nudziłam. a ty w sumie cały weekend.

A u nas szpital w domu :( mój od czwartku chory i cały zasmarkany i zakaszlany chodził. do tego młody dwie noce z rzędu po razie zwymiotował i wczoraj go brzuch bolał cały dzien. na szczęście dziś w nocy już było ok za to dziś ma katar, kaszle i ja też mam katar, głowa mnie boli i już wypiłam jakiś gripex czy coś :/ ehh oby do świąt nam przeszło i przede wszystkim oby Amelka sie nie zaraziła.

Co do budzenia to mała zasypia ok 21 i wstaje 1-2, wypije 120ml i wstaje kolejny raz równo po 3h od ostatiego karmienia. i jeśli ogarniemy sie do 6 to jeszcze zasypia i śpi dopóki filip nie narobi hałasu jak wstanie do przedszkola. chyba że po 6 już jest jak skonczy pić itp to już ciężej jej wtedy zasnąć
W ogole ciężko mi ją jakoś w dzien wyczuć, czasem zasypia po karmieniach od razu a czasem nie może, leży, popiszczy. nie ma jeszcze ustalonych drzemek za bardzo

Kulcia a co życiowa ma wspólnego z twoją choinką?? ;) ;)

Ja prezenty już mam, tylko dla babci mojego męża jakiś biovital czy coś muszę kupić. teraz to ja muszę sie wziąć za pakowanie tylko kiedy jak ja wieczorami jestem tak śpiąca ze szok. aż sama siebie nie poznaje bo w sumie wstaje dwa razy w nocy ale wieczór, godzina 22 a mi sie oczy zamykają. to chyba podświadomość bo wiem że ok 1 będzie pobudka. chociaż i tak nie udaje mi się iść szybciej spać niż 23-23.30.
teraz mój idzie a nocki to będę pakować prezenty ale nie ogarnę tego w jeden wieczór na pewno.
U nas w ogole na wigilii będzie 20osób i przyjdzie Gwiazdor - będzie miał co rozdawać tylu osobom :D

Ja prezenty już mam wszystkie, tzn jeszcze mi dla mamy nie przyszedł a zamówiłam już tydzień temu i kurierem więc napisałam meila co się dzieje. Mam nadzieję że mnie nie wystawia bo już zapłacone.

U nas na wigilii jest tak ze na 17 u moich rodziców jesteśmy w 5, ok 19 przyjeżdża mój brat z rodziną a później przychodzi jeszcze mamy brat. Także na głównej kolacji z Tosia jest nas 5.
Ja jeszcze nic nie mam spakowane, nawet choinki jeszcze nie mamy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola, kurujcie sie tam :-)

My co.roku jezdzilismy na dwie Wigilie,a w tym na szczescie tylko na jedna - bedzie spokojniej.

Viola, Amelka jeszcze ma czas na ustalenie drzemek. Moja czasami odchodzi od.swojego schematu, dzisiaj np od rana spiaca i przy kazdym karmieniu odpada. Miala jedna dluzsza chwile czuwania - 3 godziny.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry