reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India no ja wiem ze jeszcze ma czas, ale powiem wam ze przylapuje sie na tym ze porównuje jak Filip zachowywal sie w danym momencie zycia. A wiem ze każde dziecko inne tym bardziej ze Amelka tydzień przed terminem a Filip dwa tyg po urodzony wiec trochę bardziej dojrzały...

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Ja mam tak samo, a Ada urrodzona 18 dni przed, wiec tez "mlodsza".
Kazde dziecko.sie rozwija w swoim tempie ;-)
Dzisiaj maly rekord 6,5 godz. przerwy w KP :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Ja mam tak samo, a Ada urrodzona 18 dni przed, wiec tez "mlodsza".
Kazde dziecko.sie rozwija w swoim tempie ;-)
Dzisiaj maly rekord 6,5 godz. przerwy w KP :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png
Kochana uważaj, bo moja jak noce przesypiała tak mam wrażenie, że mam mniej pokarmu. Ale tego pewna nie jestem, okaże się w środe.

Violu, a Ty kp jeszcze? Widać, że syneczek mamusi!:)

Jak by zaczela przesypiac noce to ilosc pokarmu pewnie sie zmniejszy. To wszystki dostosowuje sie do potrzeb.
Tak szczerze to mysle, ze te 6,5 godz to przypadek byl.

A czemu Marysiu w srode??

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Anna a gdzie zamawiałaś? Viola tak czekała i czekała a okazało się że w tym kolorze co ona chce to bedzie musiała długoo czekać.
Viola dobrze pamiętam?

Dzien dobry wszystkim:)

W stacjonarnym u nas w miescie

O to takiego z koronką to nie kojarzę [emoji14] A widziałaś go na żywo? Bo ja sobie wymyśliłam taki z takiej jakby skóry a na tym takie wzorki ale jak go ujrzałam na żywo to stwierdziłam,że chyba by mnie trafiło przy czyszczeniu tego [emoji14] No i zdecydowaliśmy się na inny :)
Widziałam, akurat jak oglądaliśmy wózki to pan przywiózł pokazać nowy model [emoji4]

Hejka Laski ;)
KasiaMarysia śliczna Madziulka ;)
Kasia2310 To Adamex Barletta? Jeśli tak to mam taki sam tylko ciemniejszy i na czarnym stelażu ;p

A u Nas ciche dni... Wczoraj mnie mąż tak wkurzył, że nie mam ochoty z nim gadać i tylko mu odpowiadam jak już muszę.
To weekend miałyśmy podobny [emoji6]ale mój się w miarę zreflektowal i już po fochu [emoji6]

5djy3e3kpgua6zwe.png

India zazdroszczę biegania, chyba tego brak mi najbardziej
Leleth i Smeg kciuki za starania!

To ja dołączam, jako świeżynka na forum :)

Dziś minął pierwszy nieudany cykl starań (przyszła @), więc liczę, że też mi się tu uda zarazić forumowym plemnikiem ;) Zawód był, zwłaszcza że wkręciłam sobie wszystkie możliwe objawy i przez jakiś czas byłam pewna, że zaciążyłam... Ale pocieszam się, że przynajmniej się napiję w Sylwestra :D

Hei, witaj,
To miałaś jak ja, przy pierwszym cyklu byłam pewna, że się udało. Miałam objawy jak ta lala, wiec staramy sie nadal... trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth i Smeg- napiszcie kiedy macie termin @, zebysmy sie orientowaly :-)

Anna, wiem co czujesz. Tez mi tego bardzo brakowalo, w sumie nadal brakuje, ale jeszcze tylko kilka dni. U Ciebie tez zleci ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India w środe mam wizyte w poradni laktacyjnej i wizyte u lekarza będziemy ważyć Madzie. Miesiąc temu była szczepiona i ważyła 5,66 dlatego teraz chce ja zważyć. Chociaż dużo ulewa to myśle ze te 800 powinna przybrać. A w poradni mi powie czy pokarm zanika czy po prostu się ustabilizował. Chyba się załame jak bede musiała ją dokarmiać.
A na dniu Ci tak Adka przysnęła?

Anna to dobrze, przymniej Was nie wyrolują. A jak tam mieszkanko?

Dziewczynki relaks na święta, żeby ,|| były:)

KasiaMarysia dokarmianie to nie koniec świata... wydaje mi się że za bardzo się spinasz z tym kp...

Jeszcze nie wylazlam z łóżka i wcale mi sie wylazic nie chce [emoji14]
Idę pooglądać sobie włóczki [emoji14]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nuśka tak to ten model :)
Życiowa super są te Twoje robótki :) Ja nie umiem na drutach niestetty :p
Kulcia super choinka :) A będziesz robić też tą na ścianę czy CI się odwidziało ?:p
Dziś o 17 mam wizytę. Trzymajcie kciuki :)
Kurcze od 2 dni jakbym czuła takie bardziej delikatniejsze ruchy niż wcześniej. Zastanawiam się co może być tego przyczyną.

reklama
Życiowa dużo poświęciłam dla kp przede wszystkim dieta, żal by mi było po prostu.

Kasia, a kiedy masz wizyte ?

Kulcia to żywa choinka??

Dziewczyny macie/ planujecie taka zabawke??
Screenshot_2016-12-19-09-07-28.png

Załączniki

• Screenshot_2016-12-19-09-07-28.png
    Screenshot_2016-12-19-09-07-28.png
    339,7 KB · Wyświetleń: 211
Do góry