reklama
dora032
Fanka BB :)
Jak zdejme to jestem [emoji14]
![]()
A to ja mam odwrotnie
Dostałam okulary do kompa i do czytania +0,5 i czasem zakładam, to jak nie zdejmę i chce coś dalej zobaczyć to mi się zlewa. Ja mam zaburzenia akomodacji. Jak mi badali komputerowo wzrok to takie akcje wyszły. Okulista był w szoku jak weszłam do gabinetu i normalnie piszę i czytam a wg badań to nie powinnam kratek w zeszycie widzieć. We dwóch mnie ponad godzinę badali i dostałam krople nawilżające i te okulary tak o... i herbatkę jakąś ziołową mi polecił.
OlaMagda09
Ja tez mam astygmatyzm na jedno oko nosze okulary i soczewki tez często , ale chce w przyszłym roku zoperować .
Co ci KasiaMarysia ? :-/
Ania - biedulko :-/ masakra z tymi lekarzami
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Co ci KasiaMarysia ? :-/
Ania - biedulko :-/ masakra z tymi lekarzami
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg

viola150
Ja też mam astygmatyzm, chociaż teraz już trochę mneijszy bo okulary tylko do kompa i prowadzenia auta i tv. a w sumie nie zakładam w ogole. zakładałam tylko do pracy do pracy przy kompie.
Dora dziękuję za przepisy, najbardziej podoba mi sie 2 i 3 i zdecydowaliśmy sie z moim chyba na3. powiedz mi tylko czy sama śmietana ze śnieżkami i musem będzie na tyle sztuwn zeby to pokroić?? czy może dodać fixa??
Anka super że wszystko ok z małym
szkoda tylkoże ten szpital ale jak mus to mus.
Dora dziękuję za przepisy, najbardziej podoba mi sie 2 i 3 i zdecydowaliśmy sie z moim chyba na3. powiedz mi tylko czy sama śmietana ze śnieżkami i musem będzie na tyle sztuwn zeby to pokroić?? czy może dodać fixa??
Anka super że wszystko ok z małym
dora032
.
Ten najszybszy do robienia, bo przy 2 jest trochę zabawy. Ja bardzo lubię 1 bo ja uwielbiam kruche ciasto
Dodaj fixa, bo mrożone mogą być bardziej wodniste.
reklama
KasiaMarysia23
Ja to się boje kruche zrobić..