reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

My wczoraj do 1 w nocy oglądając horror wybieralismy imię hehe
Więc może Aleksander?
Na początku zgodni byliśmy co do Beniamina ale jakoś już chyba nam przeszło bo zaczęliśmy wołać Benek, Benus i już nam mniej się spodobało.
W sumie mamy jeszcze czas ale co raz częściej o tym rozmawiamy.

Myślałam że mały na mamy urodziny zacznie mnie kopać ale niestety cisza

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola, kurcze, wiem jak to jest. Moj ma 6 lat i czasami tez jest bezczelny i sie nie slucha. Kiedys ktos zapytal jak to jest, ze rodzice nie morduja swoich dzieci... Wspolczuje, na pocieszenie dodam, ze jutro lub pojutrze bedzie lepiej ;-)

No ja musze wziac na ten pecherz antybiotyk. A te kropelki 18 zl. No i nie wezme antybiotyku poki malej tych kropli nie zapodam.

Anka, co ogladaliscie? Ja lubie horrory :-D

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Aniu 100 lat 100 lat[emoji512][emoji512][emoji512][emoji320][emoji320][emoji320][emoji320][emoji513][emoji513][emoji513][emoji513][emoji485][emoji485][emoji485][emoji485][emoji483][emoji483][emoji483][emoji483]

India ale kapa :(

Viola no może zazdrość się wlaczyla.

Anka sto lat sto lat :)
Aleksander to bardzo teraz modne imię :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry