reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A mnie bierze chorobsko, pierwszy objaw jakos po 19 - bol gardla, a teraz oprocz tego boli glowa, zaczyna sie katar i rosna wezly chlonne :-( czym sie moge leczyc??+

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
India ja to samo :-( gardło mnie bolało 2 dni wyleczyłam tabletkami do ssania , a dziś tak mnie głowa boli i jakieś dreszcze mam ze biorę fervex i spadam spac [emoji27][emoji25][emoji855][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

India no Ty to takie naturalne sposoby jedynie, ewentualnie *spam* czy.paracetamol jakbys sie tak zle czula... a jak samopoczucie??

Ola zdrówka!

Ja dzis jade z młodym pierwszy raz do kina, na specjalna bajke dla dzieci ktore sa pierwszy raz w kinie. A tatus zostaje z Amelka

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Viola, ale tantum verde moge??
Czuje sie tak sobie, boli mnie gardlo i glowa i jestem oslabiona.

A jaka to bajka specjalna?

2870 g, 53 cm

Wkurzylam sie. Bylam w aptece po antybiotyk, probiotyki i takie tam. Wydalam ponad dwie stowy. Wrocilam do domu i wyciagam kropelki z probiotykiem dla Ady i upadla mi buteleczka, nie roztrzskala sie, ale popekala i do wyrzucenia. I teraz musze kupic drugie....

2870 g, 53 cm

a bajka to jakaś sponsorowana przez Trefl i nazywa sie Treflisie - taka kolorowa, wesoła. i dzieci na wstęp dostają dyplom a na pożegnanie balona. aha i dziecko nie płaci tylko opiekun.

ale my nie pojechaliśmy... :( poszłam z filipem po 10 do biedronki po mleko i pampersy dla małej i tak sie brzydko zachowywał, w ogole mnie nie słuchał że już miałam dość. on od kilku dni chyba przechbodzi jakiś bunt czy coś, jest po prostu nie do wytrzymania, aż sie cieszę ze w tyg jest w przedszkolu bo naprawdę ile razy można prosić, mówić a nawet podnosić głos żeby coś zrobił :( a on i tak swoje, w ogole nas nie słucha. dziś jak przyszłam z tej biedronki to aż sie popłakałam z tej niemocy... najgorsze że myślałąm ze to że nie pojedziemy będzie dla niego jakąś karą. a on sie w ogole nie przejął :( jak gdyby nigdy nic...

India o kurcze :( a antybiotyk dla ciebie?? i pewnie jeszcze te kropelki do taich nie należały??...

reklama
Do góry