reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A mnie bierze chorobsko, pierwszy objaw jakos po 19 - bol gardla, a teraz oprocz tego boli glowa, zaczyna sie katar i rosna wezly chlonne :-( czym sie moge leczyc??+

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
India ja to samo :-( gardło mnie bolało 2 dni wyleczyłam tabletkami do ssania , a dziś tak mnie głowa boli i jakieś dreszcze mam ze biorę fervex i spadam spac [emoji27][emoji25][emoji855][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

India no Ty to takie naturalne sposoby jedynie, ewentualnie *spam* czy.paracetamol jakbys sie tak zle czula... a jak samopoczucie??

Ola zdrówka!

Ja dzis jade z młodym pierwszy raz do kina, na specjalna bajke dla dzieci ktore sa pierwszy raz w kinie. A tatus zostaje z Amelka

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Viola, ale tantum verde moge??
Czuje sie tak sobie, boli mnie gardlo i glowa i jestem oslabiona.

A jaka to bajka specjalna?

2870 g, 53 cm

Wkurzylam sie. Bylam w aptece po antybiotyk, probiotyki i takie tam. Wydalam ponad dwie stowy. Wrocilam do domu i wyciagam kropelki z probiotykiem dla Ady i upadla mi buteleczka, nie roztrzskala sie, ale popekala i do wyrzucenia. I teraz musze kupic drugie....

2870 g, 53 cm

a bajka to jakaś sponsorowana przez Trefl i nazywa sie Treflisie - taka kolorowa, wesoła. i dzieci na wstęp dostają dyplom a na pożegnanie balona. aha i dziecko nie płaci tylko opiekun.

ale my nie pojechaliśmy... :( poszłam z filipem po 10 do biedronki po mleko i pampersy dla małej i tak sie brzydko zachowywał, w ogole mnie nie słuchał że już miałam dość. on od kilku dni chyba przechbodzi jakiś bunt czy coś, jest po prostu nie do wytrzymania, aż sie cieszę ze w tyg jest w przedszkolu bo naprawdę ile razy można prosić, mówić a nawet podnosić głos żeby coś zrobił :( a on i tak swoje, w ogole nas nie słucha. dziś jak przyszłam z tej biedronki to aż sie popłakałam z tej niemocy... najgorsze że myślałąm ze to że nie pojedziemy będzie dla niego jakąś karą. a on sie w ogole nie przejął :( jak gdyby nigdy nic...

India o kurcze :( a antybiotyk dla ciebie?? i pewnie jeszcze te kropelki do taich nie należały??...

reklama
Do góry