reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, dostalam zinnat, moge karmic, ale Ada tez musi brac probiotyki. Wolalam uniknac tego antybiotyku, ale to juz ponad 3 tygodnie sie bujam z tym zapaleniem pecherza i poprawy nir ma. A teraz jeszxze to przeziebienie....

MalamMi, Ty to musisz miec nerwy ze stali! No jak dziecko ma nie plakac? Robot?

Anna, co zostawili?
Moj kolega jak dom kupowal i byly jakies jazdy z poprzednimi wlascicielami to im nawet zarowki powykrecali wszystkie po zlosci

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Dziewczynki nie chorować tu ?
Mała Mi współczuję sytuacji a nie może ktoś no nie wiem temu twojemu tacie powiedzieć żeby się przestał wtrącać. Z tego co wiem to przy cholestazie nie ma wysyłki tylko swedzi i to nie koniecznie stopy i dłonie moja koleżankę np brzuch swedział co w ciąży wydawało się normalne bo rośnie. Na szczęście miała czujnego lekarza.

U mnie Antosia ciągle pyta kiedy urodze jej rodzeństwo. To już nie jest nawet śmieszne.... Wczoraj mówiłam że chce bliźniaki a dziś ze braciszka. 15 mam wizyte i chyba już jej powiem bo mnie zameczy. Ale z drugiej strony chciałam jeszcze poczekać bo dla niej do maja to będzie wieczność i będzie się dopytywac kiedy i kiedy.

W ogóle zbila lusterko. Jakaś mądra głowa włożyła między gazety i ona się bawiła i spadło. Tak się tłumaczyla że to nie jej wina ze aż mi było jej szkoda i dałam jej lizaka :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anna, co zostawili?

2870 g, 53 cm

India, nawet nie pytaj, jeden wielki border, tony brudu, tłuszczu, kurzu, a ja mało co moge robić i M maluje, sprząta itp praktycznie sam...

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Szczerosc szesciolatka:
M.pyta Radka ile razy jeszcze mnie oklamiesz, na co Radek: ,,nie wiem, to sie jeszcze okaze''. :-)

2870 g, 53 cm

Do góry