reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1480629563-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ania - ok to spróbuje jej zmniejszyć troche tego mleka , bo wlasnie ostatnio daje ciut więcej o jedna miarkę bo czasem płakała jak juz sie skończyło .
U mnie tez nawet moje spodnie poleciały do prania , a idz.. masakra [emoji37]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Jak igus juz ładnie trzyma główkę , lezac na brzuchu , mnie Milena juz z boczku na brzuch sie okreci ale tej łepetyny tak nie podniesie wysoko [emoji12][emoji20][emoji1]

3i49df9heg1j6ks9.png

KulCia znikły ci te suwaczki czy sygnatura i nie wiem juz ile ma dokładnie Igi nie ma jego daty UR itd .. pod twoimi postami .

3i49df9heg1j6ks9.png

No Igi się też przekreca czasem. Na bok z pleców standard i właśnie na brzuch próbuje ale ręki nie umie wyciągać ;p no Igi mi długo nie trzymał głowy. Teraz tak.szlaeje ale dużo z nim ćwiczę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No po kleiku nie powinna ulewac ale np ja swojej dawałam bardzo rzadko mm i raz jej dałam bebiko ar czyli z kleikiem i miała problem z brzuszkiem

Ola pokaż ten leżak :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja juz nie wiem co z tym mlekiem [emoji20]zobaczę co jutro zmniejszę dawkę a jak nie to kupie to AR .

Ania - pokrowiec cały poszedł do prania to nie zrobie zdjecia . Ale znalazłam na necie , taka identyczna tyle ze urzywana , jutro wstawię z Mileną [emoji4]
1480630305-zbjeof.jpeg

3i49df9heg1j6ks9.png

Do góry