reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A test w pracy robilas? Chyba sie dzisiaj juz na pracy nie skupisz
;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Babydream gratuluję serdecznie, ciaza jak nic ;) ja też leciała od razu hehe

U mnie w nocy było tak pięknie i dużo śniegu a teraz właśnie też deszcz.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Indiana... Jestem 8 w pracy a jeszcze kompletnie nic nie zrobiłam o_O i chyba juz bedze tak do konca dnia :p
Poczekam z ginem do swiat.. zeby w swieta juz wiedziec czy na chwile obecna jest wszystko ok, bo bede chciala to mamie ogłosic :)

Dziękuje Wam dziewczyny za gratulacje
emoji173.png

Witam. Przepraszam za wcinanie się w temat ;), ale chciałam się Was zapytać czy beta robiona 8dpo jest wiarygodna? Zrobię powtórkę, ale straciłam nadzieję, kiedy wynik pokazał <0.1 :( Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Witam. Przepraszam za wcinanie się w temat ;), ale chciałam się Was zapytać czy beta robiona 8dpo jest wiarygodna? Zrobię powtórkę, ale straciłam nadzieję, kiedy wynik pokazał <0.1 :( Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Ja się na necie nie znam ale wg mnie to chyba powinno minąć chociaż te 10 dni od owulacji bo trzeba dać szansę zarodkowi na zagnieżdżanie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Babydream takie niespodzianki sa najlepsze :-) ja tez przy drugiej sie nie spodziewałam ze pojdzie tak szybko a udalo sie za drugim razem :-) a kiedy miałaś ostatnia @?? Od tego termin sie wylicza. Hehe widze ze w niezlym szoku jestes :-)

U mnie leje całą noc i teraz tez. Wiec mloda za chwilę zostanie z babcia a ja wyskocze do miasta. W sobotę przyjada do nas w odwiedziny kolezanki ode mnie z pracy. Muszę jakus placek ogarnac :-)

Marysia dobrze sie czujemy. Filip juz ma mniejszy katar i kaszel, Amelce.juz tez nic nie charczy w nosku. Ale pediatra dala nam do zakraplania do noska cos takiego jak Isonasin septo. To sa ampułki jak sol fizjologiczna ale jeszcze maja dodatkowo.w składzie miedz, tymianek i powiem wam ze fajne to :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry