reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Babydream gratuluję serdecznie, ciaza jak nic ja też leciała od razu hehe
U mnie w nocy było tak pięknie i dużo śniegu a teraz właśnie też deszcz.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w nocy było tak pięknie i dużo śniegu a teraz właśnie też deszcz.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
babydream
Zaciekawiona BB
Indiana... Jestem 8 w pracy a jeszcze kompletnie nic nie zrobiłam i chyba juz bedze tak do konca dnia
Poczekam z ginem do swiat.. zeby w swieta juz wiedziec czy na chwile obecna jest wszystko ok, bo bede chciala to mamie ogłosic
Dziękuje Wam dziewczyny za gratulacje
Poczekam z ginem do swiat.. zeby w swieta juz wiedziec czy na chwile obecna jest wszystko ok, bo bede chciala to mamie ogłosic
Dziękuje Wam dziewczyny za gratulacje
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Babydream gratulacje [emoji4]
My dziś zaczynamy ostatnia dyszke, 31 tydzień [emoji3]
My dziś zaczynamy ostatnia dyszke, 31 tydzień [emoji3]
Anka_32
Ja się na necie nie znam ale wg mnie to chyba powinno minąć chociaż te 10 dni od owulacji bo trzeba dać szansę zarodkowi na zagnieżdżanieWitam. Przepraszam za wcinanie się w temat , ale chciałam się Was zapytać czy beta robiona 8dpo jest wiarygodna? Zrobię powtórkę, ale straciłam nadzieję, kiedy wynik pokazał <0.1 Z góry dziękuję za odpowiedź
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
viola150
Babydream takie niespodzianki sa najlepsze :-) ja tez przy drugiej sie nie spodziewałam ze pojdzie tak szybko a udalo sie za drugim razem :-) a kiedy miałaś ostatnia @?? Od tego termin sie wylicza. Hehe widze ze w niezlym szoku jestes :-)
U mnie leje całą noc i teraz tez. Wiec mloda za chwilę zostanie z babcia a ja wyskocze do miasta. W sobotę przyjada do nas w odwiedziny kolezanki ode mnie z pracy. Muszę jakus placek ogarnac :-)
Marysia dobrze sie czujemy. Filip juz ma mniejszy katar i kaszel, Amelce.juz tez nic nie charczy w nosku. Ale pediatra dala nam do zakraplania do noska cos takiego jak Isonasin septo. To sa ampułki jak sol fizjologiczna ale jeszcze maja dodatkowo.w składzie miedz, tymianek i powiem wam ze fajne to :-)
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
U mnie leje całą noc i teraz tez. Wiec mloda za chwilę zostanie z babcia a ja wyskocze do miasta. W sobotę przyjada do nas w odwiedziny kolezanki ode mnie z pracy. Muszę jakus placek ogarnac :-)
Marysia dobrze sie czujemy. Filip juz ma mniejszy katar i kaszel, Amelce.juz tez nic nie charczy w nosku. Ale pediatra dala nam do zakraplania do noska cos takiego jak Isonasin septo. To sa ampułki jak sol fizjologiczna ale jeszcze maja dodatkowo.w składzie miedz, tymianek i powiem wam ze fajne to :-)
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11