reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej dziewczyny :-)
Anka fajnie ze sie Tosi podobalo. Ja tak mysle ze za tydzień w niedzielę wybiore sie z malym do kina pierwszy raz na poranek dla dzieci. Zobaczymy jak mu sie spodoba.

Dziewczyny ja tez współczuje ze az tyle musicie brac ta luteine. Ja bralam na początku przez 15dni , na szczęście zadnych podrażnień nie miałam.

Ola super dzien spedzilas, a.maz zuch :-)

My przy Filipie czasem gdzies sami wyszliśmy no ale teraz jak bym miala mamie zostawić dwojke to juz gorzej. Ostatnio bylam w mieście na 3h no ale to miala tylko Amelke bo Filip w przedszkolu.

A ja jestem dzis przerażona bo moj poszedl na popołudnie do pracy i ja muszę wieczorem ogarnac dwojke... przyjdzie moja siostra mi cos ppmoc ale Filip ostatnio zrobil sie strasznie nieusluchany, zwłaszcza wieczorem wiec juz sie boje. Pojedziemy zaraz do teściowej na kawę i na 19 wrocimy bo trzeba sie wcześniej zaczac ogarniac... zawsze B. Szedl z nim do pokoju mu poczytać i polezec z nim. A dzis nie wiem jak to bedzie... jeszcze meczy go katar i kaszel wiec ogólnie jest rozdrazniony [emoji52]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
MalaMi ja tez mam kokos pianka.

Kasia MArysia ja tez słyszałam o tym przelamaniu (u nas tak sie mowi) ale nie sprawdzalam ani przy amelce ani przy Filipie.

A mi mloda w nocy wstaje rowniotko.co 3h na jedzenie. Potem trochę trwa zanim zasnie i dzis po drugim karmieniu wyladowala u nas w lozku bo nie chcialo mi sie co 2min wstawac dawac jej smoczka

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Violka pocieszę cie ze ja jestem zawsze i codziennie z 3 dziećmi sama , moj maż pracuje do 19h plus korki jest 20h w domu . :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Hejka laski ;*
Ja dzisiaj miałam za przeproszeniem taka sraczke ze myślałam że mi dupsko rozsadzi jak w szkole byłam a ze mam takie coś ze się w miejscu publicznym nie załatwię bo mi się wydaje ze każdy mnie podsluchuje to tak trzymałam do tej pory aż do domu wrócę oo boże jaka to była ulga .

Dziewczynki tez Wam wspolczuje brać tej luteiny ale jeśli to ma dzieciaczkom pomoc to bierzcie jak trzeba; )

Violu poradzisz sobie na pewno wierze w Ciebie!;*

Ja też miałam kokos pianka ale wywalilam ten kokos bo chyba któraś z was coś pisała o jakichś robakach i ja je zobaczyłam na yt to wywalilam ten kokos dla bezpieczeństwa [emoji14]

Byłam dziś na zakupach dla małego i kupiłam sobie przy okazji legginsy i koszule bo nie mam w czym chodzić. Jeszcze chciałabym dokupić sobie kozaczki za kolano żeby mieć już na chrzciny do sukienki ale u mnie w miastach nie ma a jak są to po 400 zł i trochę się boje z neta zamawiać.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Laski ;)
Piękne te Wasze dzieciaczki ;D
India troszkę spóźnione Sto lat dla Radzia ;D miałam wczoraj pisać, ale cały dzień spędziłam poza domem i wyleciało mi z głowy ;p
Anka_32 ja planuję z moim M kino na czwartek ;p chcemy iść na pit bulla no i zobaczymy czy wysiedzę tyle ;p
MałaMi ja kupiłam materacyk z pianki wysoko-elastycznej czy jakoś tak ;p
Dora ja miałam luteinę chyba od 6 tc do 14 około i byłam wdzięczna mojemu ginowi jak pozwolił mi odstawić ;p a brzuszek jak Ci wyskoczy to nie będziesz wiedziała w co się ubrać, ja już mam taki brzuchol, że chyba tylko 4 bluzki mam na tyle długie, że cały zasłaniają ;p

Byłam wczoraj cały dzień we Wrocławiu na zakupach i kupiłam brykę dla Synka ;)
Generalnie całkiem inny wózek niż ten co chciałam (ten roan bass jest tak wielki, że masakra) ale za to mój Małż się cieszy, że wózek on wybierał ;p Padło na Adamex Barletta i dokupiłam fotelik Maxi Cosi CabrioFix no i kupiłam ten leżaczek bujaczek Tiny Love 3w1 turkusowy ;) więc z zakupów jestem bardzo zadowolona ;)
Wrzucę Wam fotki zaraz ;p
Dzisiaj rano teściowa wpadła w odwiedziny zobaczyć właśnie wózek i kilka innych rzeczy, bo ostatnio była u nas w mieszkaniu chyba z 1,5 roku temu ;p
Później obiadek u moich rodziców i dopiero mam dłuższą chwilę wolną i czas na laptopa ;)
20161126_190728.jpg 20161126_185408.jpg 20161126_184124.jpg 20161126_185748.jpg

Miłego wieczorku ;)

Załączniki

• 20161126_190728.jpg
    20161126_190728.jpg
    582,2 KB · Wyświetleń: 66
  • 20161126_185408.jpg
    20161126_185408.jpg
    581,3 KB · Wyświetleń: 65
  • 20161126_184124.jpg
    20161126_184124.jpg
    550,8 KB · Wyświetleń: 67
  • 20161126_185748.jpg
    20161126_185748.jpg
    625,6 KB · Wyświetleń: 63
Nuśka super zakupy , to jesteście wyposażeni że tak powiem.
Jeju ile to rzeczy potrzeba szok. Dobrze, że mam kasę z "planu B"

Ja dziś znów miałam akcję bólu podbrzusza i jeszcze poczułam, że coś wyciekło ( na szczęście to nie krew) ale mało zawału nie dostałam. Zamiast się cieszyć ta ciążą to wieczna obawa jest. Ja się nerwowo wykończę. Jak brałam dupka to mnie nic nie bolało i nawet nospy nie brałam a na tej luteinie takie akcje

Poza tym zamawiałam w smyku zabawki na mikołajki i mojemu chrześniakowi kupiłam ciuchcie z Tomek i Przyjaciele i na zdjęciu super a taki badziew przyszedł, że oddaje. Wstyd taki prezentu dać. I to fisher price i cena też nie mała.

Dzień dobry.
Zasnelam przez 1 a przed 7 już wstałam. Wykoncza mnie te noce. A o 11 będę padać na twarz...

U nas spadł śnieg. Wieje strasznie więc nie wiem czy pójdziemy na śnieg tym razem.

W piątek mamy duża imprezkę (taty imieniny andrzejki, mamy imieniny Barbórka i moje urodziny) impreza u rodziców ale muszę coś przygotować. I wymyśliłam kurczaka pieczonego ja peczaku z warzywami i coś jeszcze bym zrobiła ale muszę poszukać przepisu. A i jakaś sałatkę muszę zrobić. A ze słodkości mini serniczki :)

Odstawilam całkowicie białe pieczywo i słodycze i już spadło prawie 2 kg. Ale u mnie ma z czego spadać....

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny byłyście może z dzieciakami w kinie na Trollach? Mam chęć jutro tosie zabrać ale nie wiem czy ogarnie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam z młodym (5 lat) i był zachwycony, ja trochę mniej ;p ale chyba już tęsknie po prostu za jakimś filmem dla rodzica, a na te niestety wiecznie brakuje mi czasu.. jak już próbujemy coś oglądać, to zwykle zassypiam w ciągu pół godziny ;)

reklama
Nuska ale cuda :D super :)

Dora spokojnie nie stresuj się tak bo ten stres wpływa mocno .

No ja zabawek nie lubię kupować przez neta. Teraz się zastanawiam co moim chłopakom kupić , Igi jeszcze nie kmini wiec mu kupujemy nosidlo i łóżeczko turystyczne. Zabawki dostanie od babć i cioc. :)

Anka a ciemne pieczywo? Można? Bo ja bym też zrzuciła ze 30 kilo xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry