reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Biedulki z tą luteiną :( tu we Francji jak po poronieniu chciałam znow zajść w ciaze to zapytałam o tą luteine i moja gine powiedziała ze juz od 15 lat sie we Francji tego nie stosuje , bo udowodniono ze wiele nie pomaga przy utrzymaniu ciazy i uczula duzo , ze dopiero po drugim poronieniu z rzędu szukają przyczyn, bo ja ją o to poprosiłam bo naczytałam sie na polskich stronach , mi poprostu poradziła zeby jak najszybciej po poronieniu zajść w druga ciaze i napewno sie uda i udało sie :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

To w Polsce oficjalnie przyczyn poronienia szukają po trzecim z rzędu. A z tym progesteronem to chyba zależy od podejścia lekarza. Moja koleżanka miała plamienia na początku ciąży to jej lekarz nie dał leków bo stwierdził ,że jak ma się utrzymać ciąża to się utrzyma.

reklama
Ja dostalam na poczatku duphaston od endokrynologa i w sumie nie wiem dlaczego, ale ginekolog powiedzial, ze skoto juz zaczelam brac to nie przestawac, ale tez nie widzial powodu dla ktorego endokrynolog mi to przepisala

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ania a Tobie bajka się podobala??

Ja nie bralam nic na podtrzymanie chociaz doktorka mowila ze ciaza mlodsza o tydzien.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

To w Polsce oficjalnie przyczyn poronienia szukają po trzecim z rzędu. A z tym progesteronem to chyba zależy od podejścia lekarza. Moja koleżanka miała plamienia na początku ciąży to jej lekarz nie dał leków bo stwierdził ,że jak ma się utrzymać ciąża to się utrzyma.
No chyba że jedno poronienie bulo powyżej 13 tygodnia to wtedy po drugim poronieniu.
Ja miałam się zgłosić do Łodzi ale tan na pierwszą wizytę czeka się 1.5 roku na której jest tylko rozmowa a na kolejne znowu się czeka więc odpuscilam

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Robiłam bratanicy inhalacje z mucosolvanu i dopiero jak skończyłam zaczęłam się zastanawiać czy w ogóle ja powinnam to robić. No i jest ze w ciąży to w ostateczności. Ona miała dawkę 2ml więc chyba to nie dużo

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu chyba nie zaszkodzi[emoji5]
dziewczyny jaki materac polecacie do lozeczka? maly ma kokos pianka gryka i mam jeszcze drugi kokos pianka.

reklama
dzieki dziewczyny[emoji5] upatrzylam sobie na allegro super lozeczko/tapczanik. i na wszystkich aukcjach u tego sprzedawxy bylo z materacem i rozne rzeczy typu posciel rozek itp to napisalam prosbe o wycene tego co ja potrzebuje. ciekawe ile wyniesie mnie to wszystko hehe

Do góry