reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tu tak wszyscy robia , ja tez córka i synem w mikrofali wszystko i zdrowe i żyją [emoji1]
Stasznie to ułatwia życie , ostatnio to pojechaliśmy do marsyli na sklepy poł dnia ponadcwiec zeby zagrza wodę to tez na mieście jak poszliśmy do restauracji to w mikrofali nam podgrzali a jak inaczej . Zreszta nie uniknie sie fal itd, samo trzymanie ciagle telefonów przy dzieciach jest jeszcze gorsze i robienie ciągłych zdjec komórka , No ale nie unikniesz ,sama robie .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

ja tez mam podgrzewacz ale jaki to nie pamietam. chtba canpol alvi babyono heheh pozniej spr. jak maly ws5aje to wl na maksa i zamin fo ubiore to woda jest dobra. 210ml

Ja w mikrofali też podgrzewałam jak Filip był już trochę starszy, chyba około roku jak miał.

Ola a na wyjazdy to u nas termos :) wrzątek a w drugiej butelce zimna woda. już później to mieliśmy obcykane ile trzeba wlać wrzątku a ile wody zimnej :)

reklama
Do góry