reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India ! Moj to samo ! Zawsze ze szwagierka kupujemy sushi moj nie lubi , i płaci [emoji38][emoji38][emoji38]
Ja dziś zrobiłam zupę z dyni zobaczymy czy polubi , polskie zupy wszystkie lubi :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

reklama
No ja uwielbiam sushi. Kiedys tak srednio, a teraz moglabym jesc i jesc i jesc.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

JA już po wizycie :) Wszystko w porzadku ! :) Po raz trzeci dostałam potwierdzenie,że będzie dziewczynka :) Mała waży prawie 900 gram i wszystko z nią dobrze :) Dostałam skierowanie na glukozę i muszę iść albo w tym albo w przyszłym tygodniu.
Ale się cieszę :) :) :) Dzięki za trzymanie kciuków ! :)

Kasiu to super ze wszystko ok czyli córka jak malowana teraz już nic nie urośnie
Dziewczyny Milenka i Ada super słodkie są.
Ja powinnam wejść 5 minut temu ale Pani w rejestracji mówi ze się coś przeciagnelo. Idziemy pod gabinet a tu tłum 5 par czeka Także może do północy się wyrobimy :)

Ja od dziś nie jem białego chleba, białych makaronów i ziemniaków no i słodyczy. I tak do świąt (oprócz moich urodzin) mam nadzieję że wytrzymam bo to takie moje małe adwentowe postanowienie.
Ktoś ze mną? ;-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja siedzę i siedzę i siedzę ....
Kurczę dziwnie spokojna jestem to czekanie chyba tak działa Już mi się nerwy wyczerpały ;)
Chyba jutro dam znać trala la Mam ochotę nogi na stolik położyć co by wygodniej było i głodna jestem Będzie paw u Pani dr

Ale bym zawalu dostala! Mala nam sie podczas kąpieli zakrztusila ale to tak ze az.jej noskiem polecialo i przestala krzyczec. Jezu India juz wiem co czulas wtedy jak Ada sie zakrztusila. Szybko wzielismy ja glowka w dol, nie mogla odkrztusic tego co jej zalegalo. Jeszcze teraz słyszę ze ma cos w nosku bo charczy. Ale spi juz. Mam nadzieje ze jej to jakoś splynie z tego nosa. Masakra [emoji20] długo ja nosilam.zanim w ogóle sie uspokoila po tym wszystkim. Najgorsze że ona podczas kapieli tak krzyczy ze az sie zanosi i to właśnie wtedy sie zakrztusila...

Kiedy Wasze maluchy polubily kapanie??

Po za tym u nas chyba zaczyna sie problem z kupka. Wczoraj wieczorem zrobila ostatnia. Przed kapaniem strasznie sie prezyla i brzuszek napinala. Myślałam ze ciepla woda w kapaniu jej pomoze a tu jeszcze to... i kupy nie ma.

Widze ze trochę popisalyscie. Postaram się nadrobic dziś albo jutro

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Anka ja wciąż na diecie jestwm jak bridget jones :D

Dora czekamy! :) nogi wyłożyć możesz! Ciężarówki mogą :)

Viola bardzo współczuję , okropne na pewno.

Ignaś lubi się kąpać od zawsze. Chce mu kupić taki kołnierz to my tylko gorącej wody będę dolewac :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja od dziś nie jem białego chleba, białych makaronów i ziemniaków no i słodyczy. I tak do świąt (oprócz moich urodzin) mam nadzieję że wytrzymam bo to takie moje małe adwentowe postanowienie.
Ktoś ze mną? ;-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja po raz drugi moze podejme wyzwanie - stop slodyczom. Do swiat Ania, tak? Tylko ja 3.12 mam impreze urodzinowa Radzia, wiec wtedy robie sobie wolne ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry