reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India ! Moj to samo ! Zawsze ze szwagierka kupujemy sushi moj nie lubi , i płaci [emoji38][emoji38][emoji38]
Ja dziś zrobiłam zupę z dyni zobaczymy czy polubi , polskie zupy wszystkie lubi :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

reklama
No ja uwielbiam sushi. Kiedys tak srednio, a teraz moglabym jesc i jesc i jesc.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

JA już po wizycie :) Wszystko w porzadku ! :) Po raz trzeci dostałam potwierdzenie,że będzie dziewczynka :) Mała waży prawie 900 gram i wszystko z nią dobrze :) Dostałam skierowanie na glukozę i muszę iść albo w tym albo w przyszłym tygodniu.
Ale się cieszę :) :) :) Dzięki za trzymanie kciuków ! :)

Kasiu to super ze wszystko ok czyli córka jak malowana teraz już nic nie urośnie
Dziewczyny Milenka i Ada super słodkie są.
Ja powinnam wejść 5 minut temu ale Pani w rejestracji mówi ze się coś przeciagnelo. Idziemy pod gabinet a tu tłum 5 par czeka Także może do północy się wyrobimy :)

Ja od dziś nie jem białego chleba, białych makaronów i ziemniaków no i słodyczy. I tak do świąt (oprócz moich urodzin) mam nadzieję że wytrzymam bo to takie moje małe adwentowe postanowienie.
Ktoś ze mną? ;-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja siedzę i siedzę i siedzę ....
Kurczę dziwnie spokojna jestem to czekanie chyba tak działa Już mi się nerwy wyczerpały ;)
Chyba jutro dam znać trala la Mam ochotę nogi na stolik położyć co by wygodniej było i głodna jestem Będzie paw u Pani dr

Ale bym zawalu dostala! Mala nam sie podczas kąpieli zakrztusila ale to tak ze az.jej noskiem polecialo i przestala krzyczec. Jezu India juz wiem co czulas wtedy jak Ada sie zakrztusila. Szybko wzielismy ja glowka w dol, nie mogla odkrztusic tego co jej zalegalo. Jeszcze teraz słyszę ze ma cos w nosku bo charczy. Ale spi juz. Mam nadzieje ze jej to jakoś splynie z tego nosa. Masakra [emoji20] długo ja nosilam.zanim w ogóle sie uspokoila po tym wszystkim. Najgorsze że ona podczas kapieli tak krzyczy ze az sie zanosi i to właśnie wtedy sie zakrztusila...

Kiedy Wasze maluchy polubily kapanie??

Po za tym u nas chyba zaczyna sie problem z kupka. Wczoraj wieczorem zrobila ostatnia. Przed kapaniem strasznie sie prezyla i brzuszek napinala. Myślałam ze ciepla woda w kapaniu jej pomoze a tu jeszcze to... i kupy nie ma.

Widze ze trochę popisalyscie. Postaram się nadrobic dziś albo jutro

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Anka ja wciąż na diecie jestwm jak bridget jones :D

Dora czekamy! :) nogi wyłożyć możesz! Ciężarówki mogą :)

Viola bardzo współczuję , okropne na pewno.

Ignaś lubi się kąpać od zawsze. Chce mu kupić taki kołnierz to my tylko gorącej wody będę dolewac :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja od dziś nie jem białego chleba, białych makaronów i ziemniaków no i słodyczy. I tak do świąt (oprócz moich urodzin) mam nadzieję że wytrzymam bo to takie moje małe adwentowe postanowienie.
Ktoś ze mną? ;-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja po raz drugi moze podejme wyzwanie - stop slodyczom. Do swiat Ania, tak? Tylko ja 3.12 mam impreze urodzinowa Radzia, wiec wtedy robie sobie wolne ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry