reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka - cudny [emoji7]chłopczyk ,
Oj tam nie tęsknie za brzucholem i spuchnietymi nogami hahahahaha
Piszcie co i jak po wizytach dziewuszki ....
U mnie dziś Nuda taka ani na spacer ani nic leje i leje muszę poprasować tylko , remonty u mnie prawie skończone został tylko salon :) pokoje , garderoba i kuchnia gotowe .
Mąż remontuje tylko w wekendy takze powoli to idzie wszystko :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

reklama
Nadziejka śliczny [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

To cieplutko u Was Nadziejko, u nas maks 21. Przystojny i naprawde Igi podobny. Jakbyscie wrzucily zdjecia z anonimowego zrodla to ciezko by bylo rozpoznac.

Ja po wizycie. Wszystko ok :-) a w zasadzie nie jest gorzej jak po I porodzie. Ale super lekarke trafilam!!! Az jestem zaskoczona i szkoda, ze od poczatku ciazy nie mialam tam pakietu... Moge cwiczyc, biegac i takie tam. I dostalam recepte na tabletki, ale moj nieprzekonany specjalnie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

hej dziewczyny.
jak po wizytach? India to super ze Ci sie trafila taka lekarka.
ja dzis do poludnia znowu za kolkiem bylam i jutro tez.
u naa w pokoju staramy sie trzymac temp 21 sropni ale czasem nie idzie zbic i hest 24-25 przy zakreconych grzejnikach i otwartym oknie.
u mnie byly dzis dwa wypadki jeden smiertelny (ponoc babka sama rzucila sie pid samochod) a drugi to gosciu jechal rowerem glowna droga a tirem nie zatrzymal sie na stopie i go rozjechal. zyl jak go zabierali ale slyszalam od listonosza ze zmarl.

a taki oto kombinezon dla malej kupilam za 19 zl w komisie. w realu jest ladny roz [emoji5]

20161121_172239.jpeg

laski ratujcie mnie co ja mam zrobic? tak mi sie stopy poca ze szok! i smierdza jakbym z miesiac ich bie myla a robie to teraz normalnie 2-3 razy dziennie.
aaa jutro mam ortopede

Załączniki

• 20161121_172239.jpeg
    20161121_172239.jpeg
    28,1 KB · Wyświetleń: 158
MałaMi - fajny kombinezon :-)
co do stóp nie mam pojęcia - ja to miałam tydzień po porodzie drugim.
ale są chyba antyperspiranty do stóp?

MalaMi- ładny kombinezon:-)
A stopy to po pierwsze normalka w ciazy ze sie pocą , a ogólnie to duzo duzo zależy pd butów niestety i skarpetek musisz mieć 100% bawełny a nie rajtki czy kolanowki , i buty skóra w środku, ja jak mam tanie buty co nie maja skory w środku to kupuje wkładki skórzane i zero jakich kolwiek zapachów gwarantuje ci to :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

reklama
Do góry