reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia noo to juz spora dziewczyna;) niech rosnie zdrowo. Ja pierwsza glukoze baardzo odcho rowalam. Tobie zycze powodzenia.

Dora i jak???

Mała mi fajny kombinezon! Do s top to nie mam pojecia moze wsypuj do butów kwas borowy.

Ola ho ho jaka panienka:) slicznotka.
Pochwal sie efektem remontu:)

India dlaczego Twoj nie przekonany??
Ale Ada juz duza!!! Slicznie wyglada.

Nadziejka okropnie goraco. U mnie przy 24 to sie niemal dusze:(
Jakie Fifi ma grubiutke raczki:) jak paroweczki.

Ania ja juz miesiac na diecie :)

Ha! Magda zrobiła sama kupke. Chcialam jej dac wode przegotowana do picia ale nie umiala chwycic smoka. Cos jej jednak polecialo i zrobila kupki troszke. Alboon moze po syropku ktory zaczelam dawac na ulewanie . A potem przy jedzeniu znowu poszla kupcia:) uff co za cudowne uczucie.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Ooj ja w tyle...

Dora super!! Bardzo sie ciesze ze wszystko idzie jak trzeba. Malo chlopcow u Nas na forum wiec mile widziany kolejny do kompletu,:)

Violu wspolczuje, to musi byc straszne.Na warszatatch mowili zeby dzidzi pojadlo troszke przed kapaniem.

Kulcia fajne kolo. Dla takiego 4-5 miesiecznego bobasa akurat.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

India ale fotkę czego?:)
Kasia mam nadzieję,że u mnie jakoś pójdzie z tą glukozą choć jak w ogóle nie jem słodkiego. Całkiem mnie odrzuciło i trochę się boję jak to będzie. A mówią,że to właśnie słodkie się je na dziewczynkę a u mnie na odwrót :)

Dziewczyny jutro coś wstawię bo wracamy do domu.Ja mam do tej Pani dr 60 km więc kawałek drogi. Mój mąż mówi żeby nie mówić płci ale ja nie wytrzymam wyglądam się na bank
A jeszcze mówiła że mam łożysko na przedniej ścianie i nisko i stąd te krwawienia mogą być i jeszcze z miesiąc mam leżeć

Dziewczyny jutro coś wstawię bo wracamy do domu.Ja mam do tej Pani dr 60 km więc kawałek drogi. Mój mąż mówi żeby nie mówić płci ale ja nie wytrzymam wyglądam się na bank
A jeszcze mówiła że mam łożysko na przedniej ścianie i nisko i stąd te krwawienia mogą być i jeszcze z miesiąc mam leżeć
Dora moja znajoma miała łożysko przodujace i całą ciążę coś tam jej leciało ale podobno to normalne tylko trzeba się oszczędzac

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka na przedniej ścianie a przoduje to inne sprawy ;) przoduje groźne a na przedniej ścianie jest ok tylko jak nisko to po prpstu dopóki do 20 tyg się nie podniesie to się może coś odwalac.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry