reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
India- ładnie ci w blondzie ;-)
Pisz co i jak po wizycie ..
Ja juz wizytę miałam , jest ok okres dostałam i biorę pigułki .
Co do szczepień to ja juz Milenie jedna serie zrobiłam druga w styczniu na 4 miesiace , u mnie zawsze wszyscy szczepili sie i w Polsce i we Francji na podstawowe otrzywiscie , ja bym sie bała nie szczepić bo niektóre choroby sa naprawde groźne .
A jak usypiacie maluszki w dzien ? Zawsze w łóżeczku czy byle gdzie ?
U mnie wstrętna pogoda , mała śpi , ja robie zupę z dyni . Juro mam kinoterapeute na serie poporodową.
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10
Pisz co i jak po wizycie ..
Ja juz wizytę miałam , jest ok okres dostałam i biorę pigułki .
Co do szczepień to ja juz Milenie jedna serie zrobiłam druga w styczniu na 4 miesiace , u mnie zawsze wszyscy szczepili sie i w Polsce i we Francji na podstawowe otrzywiscie , ja bym sie bała nie szczepić bo niektóre choroby sa naprawde groźne .
A jak usypiacie maluszki w dzien ? Zawsze w łóżeczku czy byle gdzie ?
U mnie wstrętna pogoda , mała śpi , ja robie zupę z dyni . Juro mam kinoterapeute na serie poporodową.
dora032
Ja w zeszłym tyg u mojego ginekologa tez miałam już przez brzuch. Tylko tak sobie kombinuje, że jakby się płód źle ustawiał albo co to może z drugiej strony lepiej widać.
Poza tym niepotrzebnie poczytałam teraz o tych pomiarach i się stresować zaczynam. KasiaMarysia mój M też mi chce net odłączyć jak zaczynam wymyślać.
Poza tym mój mąż porysował panel prysznicowy, nie wiem czym on go czyścić chciał. Nie chce się przyznać, mówi, że łazienka już dwa lata ma to ma prawo się zużyć... Ciekawe czy kupno nowego tez mu tak łatwo przyjdzie.
Poza tym niepotrzebnie poczytałam teraz o tych pomiarach i się stresować zaczynam. KasiaMarysia mój M też mi chce net odłączyć jak zaczynam wymyślać.
Poza tym mój mąż porysował panel prysznicowy, nie wiem czym on go czyścić chciał. Nie chce się przyznać, mówi, że łazienka już dwa lata ma to ma prawo się zużyć... Ciekawe czy kupno nowego tez mu tak łatwo przyjdzie.
OlaMagda09
Ola, dziekuje. :-)
Ada zasypia w objeciach...
Co to ta sesja poporodowa?
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
To kino-terapia u lekarza na szyjkę macicy tu we Francji wszystkie kobiety po porodzie maja na to skierowanie i opłacone jest 10 seansów , ćwiczysz mięśnie macicy i szyjki zeby lepiej sie skurczyła po porodzie , dobrze to pomaga na krzyże tez i ogólnie na seks po porodach i zeby w wieku 60 lat nie musieć nosić podpasek bo przy kazdym kichnięciu ci sie usiknie.
dora032
To kino-terapia u lekarza na szyjkę macicy tu we Francji wszystkie kobiety po porodzie maja na to skierowanie i opłacone jest 10 seansów , ćwiczysz mięśnie macicy i szyjki zeby lepiej sie skurczyła po porodzie , dobrze to pomaga na krzyże tez i ogólnie na seks po porodach i zeby w wieku 60 lat nie musieć nosić podpasek bo przy kazdym kichnięciu ci sie usiknie.
Super sprawa
KasiaMarysia23
Mysle ze jakby byla glodna to by mi w nocy plakala i budzila sie czesciej niz co 4-6 h. To ze nie przybrala wiaze bardziej z tym że ulewa duzo. Albo moze ma okres ze chwilowo waga stoi w miejscu. Za tydzien znowu ja zwaze i zobaczymy.
Kupki troszke zrobila tylko nie wiem czy dlatego ze troche wody przegotowanej jej poplynelo do brzuszka, bo nie chciala zlapac butli, czy na spacerku sie troche wytrzesla w brzuszku.
Nuskaaa u mnie sie sprawdza ten lezaczek. Jestem zadowolona. Magda gada ze sloneczkiem.
Wozek mam aktivbaby jet czy jakos tak
Dora nie czytajmy wiec bo BB odetna Nam chlopy.
Kulcia mnie zawsze stresowaly takie sytuacje. Modlilam sie żeby kupy nie zrobila na wizycie.
Olamagda moja usypiam na raczkach
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Kupki troszke zrobila tylko nie wiem czy dlatego ze troche wody przegotowanej jej poplynelo do brzuszka, bo nie chciala zlapac butli, czy na spacerku sie troche wytrzesla w brzuszku.
Nuskaaa u mnie sie sprawdza ten lezaczek. Jestem zadowolona. Magda gada ze sloneczkiem.
Wozek mam aktivbaby jet czy jakos tak
Dora nie czytajmy wiec bo BB odetna Nam chlopy.
Kulcia mnie zawsze stresowaly takie sytuacje. Modlilam sie żeby kupy nie zrobila na wizycie.
Olamagda moja usypiam na raczkach
Nadziejka96
Dziewczynki ale fajnie poczytać ze macie wizyty i się stresujecie trochę za tym tesknie oby wszystko było po Waszej myśli; )
Niedobrota pozdrawia cioteczki;*
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama
KasiaMarysia23
Nadziejko ile Ty masz stopni w mieszkaniu?