reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moja Tosia jest antysyropowa i muszę jej przemycac syrop np w soku i teraz się zorientowałam że kilka razy spróbowałam ten sok z tym syropem na przeziębienie. Tak tylko dla smaku, na język. Mam nadzieję że nic się nie wydarzy po tym. W ulotce syropu jest ze w ciąży przed zastosowaniem skontaktować się z lekarzem

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przesadzaj takie ilosci to sie w buzi lewdo rozeszly.

Kulcia nic , a nic.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Hej.
Anka nie przejmuj sie, te troszeńke syropu nie zaszkodzi :-) a jaki syrop tak przy okazji?? Zdrówka!!

India a szczwpisz na podstawowe czy dodatkowe rez??

My będziemy mieć teraz wizytw patronazowa i pewnie będzie o szczepieniach. Nie wiem czy teraz jak Filip do przedszkola to na któreś dodatkowe nie zaszczepić.

Śliczne macie brzuszki dziewczyny!! :-)

Kasia powodzenia w remoncie :-)

KasiaMarysia Filip tez zawsze po szczepieniach plakal strasznie [emoji20]

U nas na szczęście z kupami przy mm narazie nie ma problemu (odpukac). Wczoraj dwie i jeszcze w nocy. Ogólnie (pewnie pochwale i corcia mi sie popsuje) moje dziecko jest aniolkiem- je i spi zazwyczaj 2,5-3h do następnego karmienia. Az musze ja budzic w dzień. Bo w nocy nie budze juz i spi 4-5h. Czasami tylko nie zasnie w ciagu dnia ale wtedy lezy sobie na kanapie albo w lozeczku, patrzy tymi swoimi duzymi oczkami :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Viola, na podstawowe i pneumokoki. Pozniej jeszcze meningokoki

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dziwne, ze Madzia nie przybiera...moze cos z waga nie tak.
Viola, fajnie, ze Amelka taka ulozona od razu ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Do góry