reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No właśnie nie mam. Ostatnio używałam w sprayu jak pyza zabkowala a to było dwa lata temu... Ja tabletki do ssania to mam różne po anginach mi zostało ale co z tego jak nie można ich brać w ciąży.... Najbardziej się obawiam żeby to nie była angina. Ja nigdy nie miałam anginy a w ciągu ostatniego roku miałam dwa razy. I to od razu gorączka 39,6 i plackiem w łóżku trzy dni

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka, zdrówka :-)

Kasia, sliczny brzucholek :-) rosnie maluch, rosnie :-D

Dzisiaj juz nie bylo spania 5 godzin, ale lepsze 3,5 niz 2, prawda? :-)

Marysia, ja bym sie brakiem kupy nie przejmowala, bo to nie jest nienormalne. Pisalam juz, ze moj Radek robil co 12 dni nawet.
A co do placzu to po szczepieniach tak moze byc. My kolejne mamy we wtorek.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Kulcia przestala plakac dopiero jak wyszlysmy z gabinetu, dalam cyca i uspokoila się. To drugie szczepienie (wczorajsze) odroczone miala o 3 tyg. Doktorka powiedziala ze mniejsze dzieci lepiej znosza szczepienia.

Ania nie zakladaj najgorszego. Tak jak Dora napisala, wez tantum verde.

India doczekasz sie ze cale noce bedzie przesypiac:)
We wtorek mamy usg brzuszka, bo i doktorka sie zastanowienia co sie dzieje. Bylismy u alergologa w tamtym tyg i wazyla 5660 , a wczoraj u naszej doktor 5663. Powiedzialam , ze nic nie przybrala i ulewa. Dala to skierowanie i powiedziala ze na jednej wadze powinno sie wazyc dziecko ,a waga miesci sie w normie jak na 3 mc.

Mala mi maly mi sie wydaje i zgrabny.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

KasiaMarysia robimy tą łazienkę teraz bo poźniej z małą to sobie nie wyobrażam remontu. Ale mamy super ekipę z polecenia i wszystko idzie sprawnie :) Dziś jedziemy wybrać meble bo już skończą kłaść płytki dziś :)
Nuśka koniecznie wstawiaj swojego brzuchola! :)

Kasia no to dobrze, że się uspokoiła. A doktorka tak powiedziała żeby Was pocieszyć bo to na bank straszny widok. Ja bym nie była przy tym tylko mąż jakbyśmy szczepili. Kupa była ?
Bardzo dziwne , że nie przybiera bo cały czas taki pączuś była a tu takie jajo? Mieści się w normie ale brak przybierania jak dla mnie się równa nie zaspokajaniu zapotrzebowania na wartości odżywcze. Hmm obserwuj. A co P na to?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia robimy tą łazienkę teraz bo poźniej z małą to sobie nie wyobrażam remontu. Ale mamy super ekipę z polecenia i wszystko idzie sprawnie :) Dziś jedziemy wybrać meble bo już skończą kłaść płytki dziś :)
Nuśka koniecznie wstawiaj swojego brzuchola! :)
To dobrze ze ekipa robi,bo mam kolezanke co sami robia i masakra.

Kulcia dlatego mamy usg zeby zobaczyc cos sie w brzuszku dzieje. Wiesz co innego jakby kupa byla co dzien to co innego. P to jest przewrazliwiony, martwi sie. Mial jechac do rodzicow ale bal sie i zostal.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Moja Tosia jest antysyropowa i muszę jej przemycac syrop np w soku i teraz się zorientowałam że kilka razy spróbowałam ten sok z tym syropem na przeziębienie. Tak tylko dla smaku, na język. Mam nadzieję że nic się nie wydarzy po tym. W ulotce syropu jest ze w ciąży przed zastosowaniem skontaktować się z lekarzem

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry