reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja mam dziś placzliwy wieczór. Jestem zła na Z bo cały dzień siedzę sama to ten wrócił z pracy zjadł obiad i poszedł do garażu i nie było go prawie dwie godziny.

W ogóle jakie mam wielkie i ciężkie cycki! Masakra. Z Tosia to dopiero rozmiar mi się zmienił jak urodziłam a tak to przez całą ciążę chodziłam w starych stanikach

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dziś placzliwy wieczór. Jestem zła na Z bo cały dzień siedzę sama to ten wrócił z pracy zjadł obiad i poszedł do garażu i nie było go prawie dwie godziny.

W ogóle jakie mam wielkie i ciężkie cycki! Masakra. Z Tosia to dopiero rozmiar mi się zmienił jak urodziłam a tak to przez całą ciążę chodziłam w starych stanikach

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu a no każda ciąża inna. Kupisz większy bedzie na potem od razu.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

MałąMi ale śliczny brzuszek :) Pochwalę się i ja moim :)
U nas trwa remont znów tym razem łazienka ale to już ostatnia rzecz,która nam została :)
Nuśka gratulacje dla Męża no i dla Ciebie,że podjęłaś taką decyzję :)
brzuch.jpg

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 172
Ania herbatke z miodem i wygrzej sie, a pyza jak sie czuje? Moze od niej podlapalas?

Kasia piękny brzuszek. Podziwiam ,ze chce Wam się remontować na sama zimę.

Mała mi maly masz brzunio, ale i tak śliczny!

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Anka do końca dnia jeszcze z 1,5 godz Jutro będzie lepiej. Może od płaczu to gardło cie boli i się nic nie rozkręci.

Kasia brzusio fajny taki kształtny :)
Lepiej teraz remont i z głowy z małym dzieckiem byłoby trudno.
Kasiamarysia to Madzia gadułka mała, super jak zaczyna nawiązywać kontakt

reklama
Anka współczuję
Kasia super brzunio!
Nuska czekam na Twój.

KasiaMarysia po szczepieniach tak się zdarza , nieutulony płacz, niektórzy to jako nop zgłaszają. My wczoraj podpisaliśmy papiery , że nie szczepimy dziecka w pierwszych miesiącach.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry