reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

O weselu to nawet nie myślę narazie bo o boże ile to pieniędzy. Zrobimy jak Filip troszkę podrosnie i jak do Pawła się wprowadzimy w koncu;)

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
No właśnie wiem Aniu ze jak robić w domu to tez kasy pójdzie na to wszystko człowiek się zmęczy narobi a tu Cię nic nie obchodzi płacisz i masz gotowe. No i póki co my narazie nie mamy miejsca w domu na tyle osób.

Kurde chyba mi.sie baby blues włącza czy to hormony??
W drodze do domu powiedzialam mojemu cos przykrego chociaż tak sie ze wszystkim starał, jak wrocilismy to odrazu jechal na pasowanie do.malego a ja weszłam do domu i sie rozplakalam- nie wiedzieć czemu. Potem Bartek przysłał mi zdjęcie Filipa z występu a ja w placz i tak sobie poplakuje co chwilę. Malutka spi jeszcze po podróży (dali jej mm na drogę) a ja sama jestem i boje sie jak to teraz bedzie...

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Dora Filip byl wczoraj w odwiedzinach u nas w szpitalu. Tak nie smialo do niej podchodził, ale poglaskal po główce dwa razy :-) w domu jak wroci z przedszkola czeka na niego prezent od Amelki :-)

cc 8.11

Nadziejka my w 2013r za chrzciny placilismy 65zl za osobę, w tym obiad, potem kawa, ciasto (ich) i tort (nasz) i jjakas kolacja ale juz.nie pamiętam co :p

cc 8.11

No to wydaje mi się ze nie jest jeszcze tak drogo . ;)
Viola wszystko minie ;) a jaki prezencio dostanie Fifi?;)

Viola, to hormony na pewno. Na baby bluesa masz nas, nie dawaj sie!!! :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nie chrzcimy bo niewierzący jesteśmy ;)

Viola spoko miałam to samo! Ryk i ryk wciąż. Masakra ale przejdzie. :)

Życiowa tortilla :) slodziak :*

Anka mnie tak klulo ale nie wiem co.

Nuska super bobo jaś; )

Dora będzie dobrze!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha rozumiem takie coś ;)

Zapomniałam Wam napisać ze dostałam okresu przedwczoraj brzuch boli na pewno dużo mniej niż przed porodem bo zawsze umieralam. Ale kupiłam wczoraj na wieczor opakowanie podpasek co było ich 20 i dzisiaj mam już tylko 4 bo tak mi się leje ze tragedia aż mi wczoraj przecieklo. A jak siada na kibelek to tak jakbym sikala. Wy też tak mialyscie taki obfity ten pierwszy okres?

Do góry