reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

O weselu to nawet nie myślę narazie bo o boże ile to pieniędzy. Zrobimy jak Filip troszkę podrosnie i jak do Pawła się wprowadzimy w koncu;)

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
No właśnie wiem Aniu ze jak robić w domu to tez kasy pójdzie na to wszystko człowiek się zmęczy narobi a tu Cię nic nie obchodzi płacisz i masz gotowe. No i póki co my narazie nie mamy miejsca w domu na tyle osób.

Kurde chyba mi.sie baby blues włącza czy to hormony??
W drodze do domu powiedzialam mojemu cos przykrego chociaż tak sie ze wszystkim starał, jak wrocilismy to odrazu jechal na pasowanie do.malego a ja weszłam do domu i sie rozplakalam- nie wiedzieć czemu. Potem Bartek przysłał mi zdjęcie Filipa z występu a ja w placz i tak sobie poplakuje co chwilę. Malutka spi jeszcze po podróży (dali jej mm na drogę) a ja sama jestem i boje sie jak to teraz bedzie...

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Dora Filip byl wczoraj w odwiedzinach u nas w szpitalu. Tak nie smialo do niej podchodził, ale poglaskal po główce dwa razy :-) w domu jak wroci z przedszkola czeka na niego prezent od Amelki :-)

cc 8.11

Nadziejka my w 2013r za chrzciny placilismy 65zl za osobę, w tym obiad, potem kawa, ciasto (ich) i tort (nasz) i jjakas kolacja ale juz.nie pamiętam co :p

cc 8.11

No to wydaje mi się ze nie jest jeszcze tak drogo . ;)
Viola wszystko minie ;) a jaki prezencio dostanie Fifi?;)

Viola, to hormony na pewno. Na baby bluesa masz nas, nie dawaj sie!!! :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nie chrzcimy bo niewierzący jesteśmy ;)

Viola spoko miałam to samo! Ryk i ryk wciąż. Masakra ale przejdzie. :)

Życiowa tortilla :) slodziak :*

Anka mnie tak klulo ale nie wiem co.

Nuska super bobo jaś; )

Dora będzie dobrze!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha rozumiem takie coś ;)

Zapomniałam Wam napisać ze dostałam okresu przedwczoraj brzuch boli na pewno dużo mniej niż przed porodem bo zawsze umieralam. Ale kupiłam wczoraj na wieczor opakowanie podpasek co było ich 20 i dzisiaj mam już tylko 4 bo tak mi się leje ze tragedia aż mi wczoraj przecieklo. A jak siada na kibelek to tak jakbym sikala. Wy też tak mialyscie taki obfity ten pierwszy okres?

Do góry