reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa jaki słodki kokonik stworzyłaś z Tymka ;)
dora032 no w 11 tygodniu to ja już widziałam miniaturkę człowieczka, który machał mi rączkami i nóżkami;) I Ty tez pewnie zobaczysz swojego Skarbka jak tancuje Ci w brzuszku ;) I nie ma co się martwić, na pewno wszystko będzie dobrze ;)

reklama
Jak mnie kiedyś podkusi żeby powiedzieć ze mi mdłości przeszły to się sama palnę w głowę. Dziś rano rozmawiałam z kuzynką i jej mówię ze lepiej a od godziny mi tak nie dobrze że masakra....

Ja bym napisala, ze moja juz mniej placze,ale nie zrobie tego, bo bede miala jak Dora, za godzine odszczekam :-D

Co do cen za imprezy, ja w restauracji chrzciny robilam dla najblizszej rodziny za 50zl od osoby - zupa, II danie,kompot i tort i to bylo b.tanio
Wesele za135 zl od osoby tez b.tanio
Ceny u nas za wesela to ok 180-250 zl/ za osobe

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India u mnie też za wesela to 220-250 zł. I my i tak wybraliśmy najtańszy lokal. No ale to już ful wypas jest moim zdaniem na chrzciny. Ja nie chciałam na tyle osób no ale niestety u Pawła w rodzinie mają po 4 dzieci już większych wiec tak to wychodzi.

No mam nadzieje ze chociaż trochę się wróci hehe ;p

Życiowa piękny bobasio; )

Kulcia a czemu nie Chrzcicie? Nie chcecie? ;)

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
Nadziejko to kwestia indywidualna, ale i tak wydacie mniej niz na wesele ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry