reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Koleżanka mi wysłała zdj wózka jako kupili dla dziewczynki swojej ma na 16 listopada termin. Ale słodki nie?;p
1478596794-1d1mld.jpeg
1478596801-1d1mld.jpeg
1478596806-1d1mld.jpeg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
Hejka Dziewczyny ;)
Viola trzymam kciuki, a może Malutka już na świecie ;) czekam na zdjęcie małej królewny :D
Anna25 a po Tobie ja :D jestem coraz bardziej przerażona ;/ hahaha ;p

Ja powoli się zbieram na te warsztaty, niby są na 17 ale ja jeszcze muszę dojechać do innego miasta i pociąg mam po 14 ;p Jak wrócę to będzie koło 24, więc dzisiaj się pewnie już nie odezwę ;p

Miłego dzionka ;)

Nadziejko,ja przy mojej tez zycia nie mama. A to, ze nie lubi jak mu pieluche zmieniasz czy przebierasz to zupelnie normalne i bardzo duzo dzieciakow sie wtedy drze :p
Moze cos go boli, jest mu nie wygodnie albo po prostu potrzebuje tak bardzo tych przytulasow. Moja tez najchetniej na rekach by siedziala i spala i poki co jej pozwalam, bo jak zasnie to przynajmniej ja w spokoju posiedze no i tez lubie jak taka przytulona jest. Z Radkiem mialam latwiej, tak mi sie teraz wydaje, ale i tak musze ja pochwalic, bo jak wyszlismy przed 8 i dopiero wrocilismy to byla bardzo grzeczna, tyle, ze ja nie zjadlam nawet sniadania i teraz tez nie moge jej odlozyc, bo sie nie daje :-] przynajmniej schudne ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nuska a po Tobie ja :) Boże jak to brzmi :D
Używanie dziewczyny mleczka do prania albo proszku z Loveli? Bo jest właśnie bardzo fajna promocja na te rzeczy w biedronce i zastanawiam się czy sobie kupić.
Mama Kulka jak moja mama miała problem z wzrastającym paznokciem to moczyła stopy w cieplej wodzie z sola ponoć pomaga :)

Z tym ze India wcześniej mu nic nie przeszkadzało zw tak powiem jakby dziecka w domu nie było . Dużo też zależy od dnia bo czasami jest oki nie mogę narzekać no ale czasami to o jezu. Jeszcze się tak broni przed snem. Ziewa oczy mu się zamykają głowa leci ale po co spać niech matka nosi takiego klocka.
Ja tez Lubie się z nim przytulać nosić tez go mogę godzinę dwie ale nie cały dzień bo nie dam rady niestety . Kręgosłup mi wysiada normalnie tak mnie już boli. Ja mam nadzieje ze on mi teraz tak daje popalić ale później się uspokoi haha[emoji14]

A z tym schudnieciem to racja ja juz zrzucilam ciążowe 20 kg i nawet jeden swój sprzed ciąży ;p

Zasnął teraz może pospi 15 min chociaż aż zdążę zjeść śniadanie ;p

nadziejko a moze chusta by pomogla? maly bylby wtulony w Ciebie a Ty mialabys wolne rece. a u tatusia nie chce na rekach byc? to moze niech nalozy Twoja koszulke taka co nosilas np prawie caly dzien? wszystkiego warto sprobowac kochana.
znajoma malej pod glowke podkladala swoja koszulke ktora nosila dzien wczesniej i lepiej spala

a może Amelka????

Kulcia jak masz ropę to nie mocz w wodzie z solą bo będzie bardzo bolało bo ja też tak robiłam i cala noc przez to nie spałam bo tak bolało hehe. Ale rzeczywiście jak nie ma stanu zapalnego to dobrze moczyć tak bo wtedy paznokcia zmiękcza i lepiej wyciąć;p

Ja używam dzidziusia wiec nie powiem nic na temat loveli ale to pewnie jedno i to samo dla dzieci ;)

India mój też miał ciemieniuche straszna aż na oczach i nie bardzo dał wyczesac wiec jak go mylam to główkę pieluszka tetrowe troszkę pocieralam i zeszło juz ma ładną główkę ;)

reklama
MałaMi on aby był na rękach nie ważne u kogo hehe ;) u mojego nawet mu lepiej bo ma trochę brzucha[emoji14]
Chustę juz próbowałam nie chce siedzieć w niej i nosidełko takie też mam to posiedzial 15 min i trzeba było wyciagac;p

Do góry