reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka Dziewczyny ;)
Anka_32 cieszę się, że wszystko dobrze z Maleństwem, leż i odpoczywaj żeby krwiak się szybko wchłonął ;)
MałaMi ale Ty cuda tworzysz w kuchni ;) i że Tobie się tak chce, ja się zabieram za pierogi od ponad tygodnia i coś mi nie idzie ;p
Nadziejko gratuluję odzyskania dupki ;p ja od zawsze cierpię na "płaskodupie", ale po ciąży mam zamiar się ostro zabrać za siebie i to zmienić ;)
Kulcia Igi naprawdę ma taki niewinny uroczy uśmieszek ;D

Ja cały czwartek po tej glukozie byłam jakaś przymulona i ciągle przysypiałam. Masakra, dobrze że mam już to z głowy. Wczoraj byłam u dentysty i w pracy kilka spraw załatwić a tak to się leniłam ;p
Dzisiaj od rana ogarnęłam całe mieszkanko, mojego puścili na weekend więc teraz planujemy jakiś film załączyć i czekamy na pizze :p

Macie może jeszcze listy zakupowe takie z apteki i wyprawkę dla mam? Powolutku chciałabym sobie już kompletować i chciałabym jakąś ściągę ;p Bo na internecie to tyle tego że masakra, ale Wy już macie posprawdzane rzeczy i ilości ;)

Ściskam was ;*

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja zniknęłam na kilka dni bo mój ukochany sprawił mi niespodziankę i zabrał mnie do Zakopanego :) A tam już w ogóle prawdziwa zima :)
India ja jak ćwiczylam z Chodakowską to bez dźwięku bo to gadanie do szału mnie doprowadzało.
Oglądałam właśnie wiadomości i było o tej kobiecie w Starachowicach co urodziła martwe dziecko na podłodze w szpitalu. W głowie mi się nie mieści jak mogło dojść do czegoś takiego. GDzie my żyjemy do cholery

Kasia,.ale mialas niespodzianke - super :-)

Chyba czas zaczac odliczanie do 08.11 :-D

No wlasnie z ta Chodakowska jest tak, ze albo sie ja kocha albo nienawidzi. Jak kiedys odpalilam jej cwiczenia to cwiczylam i puszczalam jej wizanke przy okazji, nie moge z nia, ale ona chyba taka bez zycia na tych filmikach jest, bo kiedys uczestniczylam w rozgrzewce przed biegiem, ktora prowadzila i nic mnie nie draznilo....
W kazdym razie zamowilam ta Lewandowska juz 15/7

P.S. pierwszy seks po porodzie zaliczony ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India gratuluję seksiku [emoji6] to po ilu tyg??

Hehe odliczajcie odliczajcie- ja tez odliczam [emoji3] narazie ogladam "pieniądze to nie wszystko" i popijam lecha free.
Ostatnie chwile relaksu na nablizszy rok czy dwa [emoji6]

Kasia super taki wyjazd niespodzianka!

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Ja tez cwiczylam z chodakowska. Jakoś się przyzwyczailam do tego gadania jej, nawett kupilam sobie ten jej kalendarz i zapisywalam.ile dni cwicze. Dwa czy trzy miesiące dawalam rade :-)

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Viola - 6 tygodni rowno.
A... I jeszcze kwiaty dzis dostalam i, ze podziwia i nie wie jak ja daje rade z tym nocnym wstawaniem itp takze ten...

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Do góry