reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka Dziewczyny ;)
Anka_32 cieszę się, że wszystko dobrze z Maleństwem, leż i odpoczywaj żeby krwiak się szybko wchłonął ;)
MałaMi ale Ty cuda tworzysz w kuchni ;) i że Tobie się tak chce, ja się zabieram za pierogi od ponad tygodnia i coś mi nie idzie ;p
Nadziejko gratuluję odzyskania dupki ;p ja od zawsze cierpię na "płaskodupie", ale po ciąży mam zamiar się ostro zabrać za siebie i to zmienić ;)
Kulcia Igi naprawdę ma taki niewinny uroczy uśmieszek ;D

Ja cały czwartek po tej glukozie byłam jakaś przymulona i ciągle przysypiałam. Masakra, dobrze że mam już to z głowy. Wczoraj byłam u dentysty i w pracy kilka spraw załatwić a tak to się leniłam ;p
Dzisiaj od rana ogarnęłam całe mieszkanko, mojego puścili na weekend więc teraz planujemy jakiś film załączyć i czekamy na pizze :p

Macie może jeszcze listy zakupowe takie z apteki i wyprawkę dla mam? Powolutku chciałabym sobie już kompletować i chciałabym jakąś ściągę ;p Bo na internecie to tyle tego że masakra, ale Wy już macie posprawdzane rzeczy i ilości ;)

Ściskam was ;*

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja zniknęłam na kilka dni bo mój ukochany sprawił mi niespodziankę i zabrał mnie do Zakopanego :) A tam już w ogóle prawdziwa zima :)
India ja jak ćwiczylam z Chodakowską to bez dźwięku bo to gadanie do szału mnie doprowadzało.
Oglądałam właśnie wiadomości i było o tej kobiecie w Starachowicach co urodziła martwe dziecko na podłodze w szpitalu. W głowie mi się nie mieści jak mogło dojść do czegoś takiego. GDzie my żyjemy do cholery

Kasia,.ale mialas niespodzianke - super :-)

Chyba czas zaczac odliczanie do 08.11 :-D

No wlasnie z ta Chodakowska jest tak, ze albo sie ja kocha albo nienawidzi. Jak kiedys odpalilam jej cwiczenia to cwiczylam i puszczalam jej wizanke przy okazji, nie moge z nia, ale ona chyba taka bez zycia na tych filmikach jest, bo kiedys uczestniczylam w rozgrzewce przed biegiem, ktora prowadzila i nic mnie nie draznilo....
W kazdym razie zamowilam ta Lewandowska juz 15/7

P.S. pierwszy seks po porodzie zaliczony ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India gratuluję seksiku [emoji6] to po ilu tyg??

Hehe odliczajcie odliczajcie- ja tez odliczam [emoji3] narazie ogladam "pieniądze to nie wszystko" i popijam lecha free.
Ostatnie chwile relaksu na nablizszy rok czy dwa [emoji6]

Kasia super taki wyjazd niespodzianka!

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Ja tez cwiczylam z chodakowska. Jakoś się przyzwyczailam do tego gadania jej, nawett kupilam sobie ten jej kalendarz i zapisywalam.ile dni cwicze. Dwa czy trzy miesiące dawalam rade :-)

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Viola - 6 tygodni rowno.
A... I jeszcze kwiaty dzis dostalam i, ze podziwia i nie wie jak ja daje rade z tym nocnym wstawaniem itp takze ten...

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Do góry