reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja nie mogę uwierzyć ze to tak zlecialo... Kurde, nie nasiedzialam sie jeszcze na tym l4 :D

A propo to tez myślę ze dzis czwartek ;)
A bylo isc wczesniej? ;) bardzo pozno poszlas Kochana to i zlecialo szybko.

A moja w dniu porodu tak wygladała
1477551956581.jpg
tu akurt ziewala. I dzien po
1477551982223.jpg

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• 1477551925822.jpg
    1477551925822.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 35
  • 1477551956581.jpg
    1477551956581.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 123
  • 1477551982223.jpg
    1477551982223.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 124
reklama
hejka z rana[emoji5]
dzis i jutro w godz 9-17 ma nie byc u mnie pradu.... znowu cos robia.
u mnie porod byl po terminie. w nocy zaczely odchodzic mi wody i skurcze co ok 2 min i o 1 bylismy w szpitalu rozwarcie 1,5 cm. najlepiej bylo mi chodzic bo jak lezalam to myslalam ze ktos mi lamie krzyz. o 6 mialam pelne rozwarcie i zaczely sie parte no i dupa...probowalam do 8 urodzic ale maly wszedl zle w kanal i szybka cesarka. o 9:08:maly sie urodzil[emoji5]o wadze 3840g. z usg w nocy wychodzilo 3900g i dostalam przy przyjeciu propozycje cc[emoji5] ale odmowilam a i tak po tych kilku godzinach mialam haha. teraz tez bedzie cc bo bedzie to 22 miwsiace od poprzedniej i moj gin mowi ze corka tez bedzie duzam gin z prenaralnych tez tak twierdzi[emoji5] no zobaczymy.
pisalam ze 22.11 mam do tego ortopedy?
mojemu baczkowi sie cos poprzestawiali i budzi sie przed 7 zamiast przed 8.

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.
Trochę musisz czekać na ta wizytę A niby pilne.

te idą do wędzarni
1477554791165.jpg

a te do gotowania. zobaczymy co mi wyjdzie z tych sloikow bo pierwszy raz robie a marzy mi sie takie miesko na kanapki
1477554862335.jpg

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Załączniki

• 1477554791165.jpg
    1477554791165.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 133
  • 1477554862335.jpg
    1477554862335.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 129
Hej :) mój syn miał gorszą noc i próbował mnie zgadywać przy karmieniu i marudzil i się zalil normalnie[emoji14]nie wiem co mu nie pasowało...

KasiaMarysia łooo szybko się będziesz starać. .. moja gin mi powiedziała jasno ze co najmniej 1.5-2 lata odczekać najbezpieczniej po cc. Bo to duże ryzyko jak się wcześniej zajdzie.

Babydream ja pierwszy poród miałam zakończony cc. I wiem ze działo się wszystko szybko i nagle i nie wiedziałam za bardzo o co chodzi i co się dzieje. Chciałam tylko żeby moja córka żyła.
Teraz od początku ciąży mówiłam ze chce cc od razu. Nie chciałam ryzykować zdrowia dziecka bo skoro przy pierwszej ciąży nie mogłam urodzić (brak rozwarcia nawet przy partych bolach) to teraz tez nie urodze.

Wklucie w kręgosłup bajka[emoji14]jak przy pierwszym porodzie kluli mnie tak jak Kulcie 6razy i kazali robić jakieś kocie grzbiety między skurczami. Tak teraz miałam oprzeć ręce na kolanach tylko i za pierwszym razem udało się idealnie założyć blokadę :)

Większą trauma dla mnie było cewnikowanie. .. i wtedy miałam kryzys[emoji14]no ale już nie mogłam uciec nigdzie ;)

Jak tak teraz myślę na chłodno to nie było źle... serio :)
Ale nie wiem czy będziemy mieć 3 dziecko[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Anka_32- O proszę no to mała Ci niespodziankę zrobiła. Ale dobrze, że chociaż powiodło się bez komplikacji. :)
Indiana- Jak to się mówi.. Każdy poród inny... Dobrze że dzieciaczki zdrowe, ale może następny brzdąc przez CC ? :D
KasiaMarysia- Ale fajna dziewczynka :laugh2: A włoski jakie ma gęste... cudnie ! :elvis:

Hej :) mój syn miał gorszą noc i próbował mnie zgadywać przy karmieniu i marudzil i się zalil normalnie[emoji14]nie wiem co mu nie pasowało...

KasiaMarysia łooo szybko się będziesz starać. .. moja gin mi powiedziała jasno ze co najmniej 1.5-2 lata odczekać najbezpieczniej po cc. Bo to duże ryzyko jak się wcześniej zajdzie.

Babydream ja pierwszy poród miałam zakończony cc. I wiem ze działo się wszystko szybko i nagle i nie wiedziałam za bardzo o co chodzi i co się dzieje. Chciałam tylko żeby moja córka żyła.
Teraz od początku ciąży mówiłam ze chce cc od razu. Nie chciałam ryzykować zdrowia dziecka bo skoro przy pierwszej ciąży nie mogłam urodzić (brak rozwarcia nawet przy partych bolach) to teraz tez nie urodze.

Wklucie w kręgosłup bajka[emoji14]jak przy pierwszym porodzie kluli mnie tak jak Kulcie 6razy i kazali robić jakieś kocie grzbiety między skurczami. Tak teraz miałam oprzeć ręce na kolanach tylko i za pierwszym razem udało się idealnie założyć blokadę :)

Większą trauma dla mnie było cewnikowanie. .. i wtedy miałam kryzys[emoji14]no ale już nie mogłam uciec nigdzie ;)

Jak tak teraz myślę na chłodno to nie było źle... serio :)
Ale nie wiem czy będziemy mieć 3 dziecko[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Racja.. Jak chodzi o życie dziecka to co by się nie działo i nawet żywcem człowieka chcieli kroić to się na to zgodzimy..
I sądzę, że trzeci maluszek się pojawi skoro jest "nie wiem" :D

reklama
A właśnie z tym cc jest dziwnie bo wg światowej rady ginekologicznej po 3 msc od cc juz można. Wg polskich lekarzy rok dwa lata po cc.

My najwcześniej za dwa lata.
Na razie Ignaś nam zajmuje całe serca :)

W niedziele jedziemy do Berlina wypocząć trochę .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry