Hej
mój syn miał gorszą noc i próbował mnie zgadywać przy karmieniu i marudzil i się zalil normalnie[emoji14]nie wiem co mu nie pasowało...
KasiaMarysia łooo szybko się będziesz starać. .. moja gin mi powiedziała jasno ze co najmniej 1.5-2 lata odczekać najbezpieczniej po cc. Bo to duże ryzyko jak się wcześniej zajdzie.
Babydream ja pierwszy poród miałam zakończony cc. I wiem ze działo się wszystko szybko i nagle i nie wiedziałam za bardzo o co chodzi i co się dzieje. Chciałam tylko żeby moja córka żyła.
Teraz od początku ciąży mówiłam ze chce cc od razu. Nie chciałam ryzykować zdrowia dziecka bo skoro przy pierwszej ciąży nie mogłam urodzić (brak rozwarcia nawet przy partych bolach) to teraz tez nie urodze.
Wklucie w kręgosłup bajka[emoji14]jak przy pierwszym porodzie kluli mnie tak jak Kulcie 6razy i kazali robić jakieś kocie grzbiety między skurczami. Tak teraz miałam oprzeć ręce na kolanach tylko i za pierwszym razem udało się idealnie założyć blokadę
Większą trauma dla mnie było cewnikowanie. .. i wtedy miałam kryzys[emoji14]no ale już nie mogłam uciec nigdzie
Jak tak teraz myślę na chłodno to nie było źle... serio
Ale nie wiem czy będziemy mieć 3 dziecko[emoji14]
Sent from my SM-G355HN using
Forum BabyBoom mobile app