reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie bo nadal czekam na męża on tak ze 2,5 godziny jedzie to za jakieś 40 min powinien być. Nie pojadę do szpitala tylko do tego mojego lekarza on jest najlepszy z tego szpitala i dzis przyjmuję u siebie w gabinecie. Jakbym znów na ta głupia babę trafiła to ja dziękuję.
Poza tym w szpitalu mnie zostawia Ją już przechodzilam poronienie w szpitalu w nocy i jeśli mogę wybierać to wolę w domu. I tak w szpitalu nikt się mną nie interesował.

reklama
W szpitalu kto ma dyżur no oczywiście moja ulubiona Pani doktor. Miałam nosa żeby nie przyjeżdżać chyba bym na zawał zeszła jakbym ja zobaczyła. A tak to mój dr mi dzidzie pokazał, serduszko i uspokoił

reklama
Do góry