reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dora u Ciebie to moze normalne, że masz lutke zeby ciaze podtrzymac. Ja starajac sie o ciaze tez bralam duphaston, a badan nie mialam.

Ja tez sie dziwie ze w ciazy daja przeciwzakrzepowe. Ale moze jest zakrzepica a potrzeba wiecej krwi na dwie osobki.

A o co chodzi z oklejaniem???

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

No tak żeby podtrzymać bo problem jak jest niedomoga lutealna a na jakiej podstawie on to niby stwierdził W poprzedniej też brałam luteine i lezalam i jak widać nie pomogło Ją ogólnie jestem trudna pacjentka bo ja drobiazgowa i dociekliwa. Teraz źle się czuję, mam zły humor i wymyślam sobie. Koszmarny sen miałam i tak mnie naszło.
Stresa już łapę przed ta wizyta czwartkowa

Będzie dobrze... Mój mąż się śmieje ze tyle kariolii stracił przy staraniach że to nie mogło być na marne ☺
Poza tym gada do brzucha ze ma rosnąć ladnie bo on chcecie w piłkę pograć

Dora i dlatego właśnie wszystko będzie dobrze :) Twój mąż ma rację :)
KasiaMarysia jutro zrobię zdjęcia i się pochwałę efektami bo wrócimy dziś w nocy do domu dopiero. Ale mam zdjęcie szafy przy sobie więc wstawiam. W tym tygodniu mamy mieć do niej drzwi przesuwne bo wymyśliłam sobie takie z grafiką i trzeba dłużej czekać. Jak Wam się podoba kochane? :)
14800762_1094423650607060_1031954444_n.jpg

Załączniki

• 14800762_1094423650607060_1031954444_n.jpg
    14800762_1094423650607060_1031954444_n.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 206
Hejka Dziewczyny ;)
KasiaMarysia w sumie to nie miałam żadnych dolegliwości przy siusiu, ze dwa razy mocno mnie bolało, ale po objawach mój gin stwierdził, że to właśnie na zapalenie dróg moczowych wygląda. W piątek wzięłam pierwszą dawkę antybiotyku i jest troszkę lepiej, dzisiaj na noc druga dawka a jutro jeszcze badania dodatkowe. Jak mi nie przejdzie do czwartku to w piątek się do ogólnego wybiorę może on coś doradzi, bo mi ten ból ciężko do czegokolwiek dopasować ;/
Kasia2310 Nie zamawiałam jeszcze,bo tam w zestawie jest materac pianka kokos gryka a się zastanawiam nad piankowym jednak. Po tym co teraz znowu była afera z robalami, to już mam mętlik w głowie.

Wczoraj cały dzień coś ogarniałam i przywieźli nam meble. Zamawiałam szafę przesuwną na przedpokój (miałam kiedyś we wnęce po starych właścicielach, ale ją zlikwidowałam i było pusto a motywacji brakowało, żeby to ogarnąć) komodę na Jasiowe ubranka, regał też dla Małego i szafeczkę koło łóżka. Kolega miał przyjść pomóc mojemu składać, ale go totalnie rozłożyło i we dwójkę walczyliśmy i dosłownie padłam na twarz. Ważne, że już za dużo do zrobienia nie zostało.
Miłego wieczorku ;*

Dora i dlatego właśnie wszystko będzie dobrze :) Twój mąż ma rację :)
KasiaMarysia jutro zrobię zdjęcia i się pochwałę efektami bo wrócimy dziś w nocy do domu dopiero. Ale mam zdjęcie szafy przy sobie więc wstawiam. W tym tygodniu mamy mieć do niej drzwi przesuwne bo wymyśliłam sobie takie z grafiką i trzeba dłużej czekać. Jak Wam się podoba kochane? :)Zobacz załącznik 779676
Mega!!! Juz widze u gory pudelka z butami[emoji7] jee tyle miejsca;)

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Do góry