reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej Dziewczyny :) Zamilkłam na kilka dni bo konczylismy remont i teraz już same przyjemne rzeczy zostały. Dekoracje itp. Przywieźli nam szafe ale mamy samo pudło na razie za kilka dni mają być drzwi. No ale przynajmniej mogłam się już do niej wpakować :)
Nuśka zamówiłaś może to łóżeczko na allegro czy jeszcze nie? :)
Kasia MArysia czy to Ty dawałaś ten przepis na rafaello? Bo ja już raz je robiłam ale nie mogę odnaleźć przepisu

reklama
Nasze nowe zwierzątko [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477208249080.jpg
    1477208249080.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 1477208253608.jpg
    1477208253608.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 56
Anka super rybka :)

Tym razem tez sobie zapisze przepis na rafaello :) w tej chwili w lodowce mam sernik na zimno na chrupkim spodzie :)

Teraz ja będę Wam narzekać do porodu... Masakra od 2-3 nocy w nocy ze spaniem. Przewrócić sie ciężko, jak dłużej poleze na jednym boku to biodra bolą. Na plecach ciągnie brzuch. Od tych wczorajszych skurczy brzuch caly czas czuje... Tzn tak jak do tej pory mogłam zrobić wszystko i dobrze się czułam tak teraz nieee. Moj właśnie pojechał z Filipem na grzyby i jeszcze tydzień temu bym pojechała ale dzis mowie nie, chyba nie dałabym rady chodzić z nimi po lesie

Viola, narzekaj narzekaj :-) chociaz wiadomo:- lepiej gdybys nie miala powodow. Ale to juz naprawde koncowka i masz twn komfort, ze wiesz, ze nie przenosisz :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Dzien dobry:)

Violu juz niedlugo:):) teraz to czas leci jak szalony.
Dobrze ze Filip wyzdrowial.

India , a masz jeszcze jakis pomysł na jakies dobre słodkosci??

Ania masakra... Kupa kasiory ale dla fasolki wszystko.

Kulcia moze na proszek skoro jest na mm.

Kasia pochwal sie efektami:)

Życiowa wypadlam z obiegu, jak u Was z remontem? Juz wszystko skonczone na tip top?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Do góry