reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola dobrze że to fałszywy alarm niech Amelka jeszcze posiedzi w brzuszku

Dzwoneczku słodka Zuzia, a mama nie możne Ci troszkę pomóc?

reklama
Dora mama mieszka u mnie ale wiesz nie jest juz mloda nie da rady, jeszcze o nia musze sie martwic bo jak mala placze nocami to i mama sie denerwuje a wtedy i cianienie ma wysokie.

O Dzwoneczku to nie ciekawie faktycznie W takim razie trzymam kciuki żeby Zuzia się "unormowała" ;) jak najszybciej.
Też sobie zdałam sprawę, że praktycznie będę sama bo M będzie weekendowy, a w tygodniu przyjeżdża raz na noc w zasadzie Oj Oj
W moim przypadku to nie ma się co na zapas martwić bo to baaaaardzo odległa przyszłość

Tak tak i wyparzylam smoczki i nakladki na piersi bo tego tez nie miałam zrobionego.

A takie przepowiadające to się mogą powtórzyć?? Mogę wtedy nospe za każdym razem??

Violu moja znajoma miała ze trzy razy takie przepowiadające i za każdym razem z całym majdanem do szpitala jechała. A jak przyszło co do czego to pojechała bez torby i okazało się że rodzi.

Dobrze że już w środę masz wizytę.

Violu to bądź w gotowości :) dobrze, że spakowana.

Marysiu tłuszcz z kotletów do mleka nie przechodzi, naprawdę . To stara szkoła tak mówiła. U mnie w domu był doradcą laktacyjny z przychodni i tez to mówił. Można jeść wszystko, niektóre rzeczy do krwi przenikają , np alergeny czyli laktoza czy też z cytrusów to coś hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dora - gratulacje :-D

Viola- tak, moga sie powtarzac i tak- mozesz nospe brac. Wiadomo jak nie trzeba to lepiej nie brac, ale 3 nospy na dzien zalecaja ginekolodzy przy skurczach.
Ja jak mnie dopadly te wkasciwe i chcialam spr czy to przepowiadajace to wzielam i mg i nospe i wtedy mi nie przeszly w ogole. Oczywiscie i tak nie wierzylam, ze to juz te ;-)
Tak jak Kulka napisala - badz gotowa :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Viola czekamy razem z Toba:) dobrze ze juz spakowana:)

Dora smacznego ;) moze pomidory w surowe Ci sie przejadly juz i trzeba sie na zupy i sosoy przerzucic??:)

Nie wracajmy juz do diety przy kp ,bo ja mam swoje zdanie:)

A to kolacja na dzis. P sie postaral
1477146523448.jpg

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• 1477146523448.jpg
    1477146523448.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 156
Do góry