reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola dobrze że to fałszywy alarm niech Amelka jeszcze posiedzi w brzuszku

Dzwoneczku słodka Zuzia, a mama nie możne Ci troszkę pomóc?

reklama
Dora mama mieszka u mnie ale wiesz nie jest juz mloda nie da rady, jeszcze o nia musze sie martwic bo jak mala placze nocami to i mama sie denerwuje a wtedy i cianienie ma wysokie.

O Dzwoneczku to nie ciekawie faktycznie W takim razie trzymam kciuki żeby Zuzia się "unormowała" ;) jak najszybciej.
Też sobie zdałam sprawę, że praktycznie będę sama bo M będzie weekendowy, a w tygodniu przyjeżdża raz na noc w zasadzie Oj Oj
W moim przypadku to nie ma się co na zapas martwić bo to baaaaardzo odległa przyszłość

Tak tak i wyparzylam smoczki i nakladki na piersi bo tego tez nie miałam zrobionego.

A takie przepowiadające to się mogą powtórzyć?? Mogę wtedy nospe za każdym razem??

Violu moja znajoma miała ze trzy razy takie przepowiadające i za każdym razem z całym majdanem do szpitala jechała. A jak przyszło co do czego to pojechała bez torby i okazało się że rodzi.

Dobrze że już w środę masz wizytę.

Violu to bądź w gotowości :) dobrze, że spakowana.

Marysiu tłuszcz z kotletów do mleka nie przechodzi, naprawdę . To stara szkoła tak mówiła. U mnie w domu był doradcą laktacyjny z przychodni i tez to mówił. Można jeść wszystko, niektóre rzeczy do krwi przenikają , np alergeny czyli laktoza czy też z cytrusów to coś hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dora - gratulacje :-D

Viola- tak, moga sie powtarzac i tak- mozesz nospe brac. Wiadomo jak nie trzeba to lepiej nie brac, ale 3 nospy na dzien zalecaja ginekolodzy przy skurczach.
Ja jak mnie dopadly te wkasciwe i chcialam spr czy to przepowiadajace to wzielam i mg i nospe i wtedy mi nie przeszly w ogole. Oczywiscie i tak nie wierzylam, ze to juz te ;-)
Tak jak Kulka napisala - badz gotowa :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Viola czekamy razem z Toba:) dobrze ze juz spakowana:)

Dora smacznego ;) moze pomidory w surowe Ci sie przejadly juz i trzeba sie na zupy i sosoy przerzucic??:)

Nie wracajmy juz do diety przy kp ,bo ja mam swoje zdanie:)

A to kolacja na dzis. P sie postaral
1477146523448.jpg

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• 1477146523448.jpg
    1477146523448.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 153
Do góry