reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Dora mama mieszka u mnie ale wiesz nie jest juz mloda nie da rady, jeszcze o nia musze sie martwic bo jak mala placze nocami to i mama sie denerwuje a wtedy i cianienie ma wysokie.
viola150
Viola, ale spakowalas soe?
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Tak tak i wyparzylam smoczki i nakladki na piersi bo tego tez nie miałam zrobionego.
A takie przepowiadające to się mogą powtórzyć?? Mogę wtedy nospe za każdym razem??
dora032
O Dzwoneczku to nie ciekawie faktycznie W takim razie trzymam kciuki żeby Zuzia się "unormowała" jak najszybciej.
Też sobie zdałam sprawę, że praktycznie będę sama bo M będzie weekendowy, a w tygodniu przyjeżdża raz na noc w zasadzie Oj Oj
W moim przypadku to nie ma się co na zapas martwić bo to baaaaardzo odległa przyszłość
Też sobie zdałam sprawę, że praktycznie będę sama bo M będzie weekendowy, a w tygodniu przyjeżdża raz na noc w zasadzie Oj Oj
W moim przypadku to nie ma się co na zapas martwić bo to baaaaardzo odległa przyszłość
dora032
Tak tak i wyparzylam smoczki i nakladki na piersi bo tego tez nie miałam zrobionego.
A takie przepowiadające to się mogą powtórzyć?? Mogę wtedy nospe za każdym razem??
Violu moja znajoma miała ze trzy razy takie przepowiadające i za każdym razem z całym majdanem do szpitala jechała. A jak przyszło co do czego to pojechała bez torby i okazało się że rodzi.
Dobrze że już w środę masz wizytę.
Mamakulka
Violu to bądź w gotowości dobrze, że spakowana.
Marysiu tłuszcz z kotletów do mleka nie przechodzi, naprawdę . To stara szkoła tak mówiła. U mnie w domu był doradcą laktacyjny z przychodni i tez to mówił. Można jeść wszystko, niektóre rzeczy do krwi przenikają , np alergeny czyli laktoza czy też z cytrusów to coś hehe
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Marysiu tłuszcz z kotletów do mleka nie przechodzi, naprawdę . To stara szkoła tak mówiła. U mnie w domu był doradcą laktacyjny z przychodni i tez to mówił. Można jeść wszystko, niektóre rzeczy do krwi przenikają , np alergeny czyli laktoza czy też z cytrusów to coś hehe
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Dora - gratulacje
Viola- tak, moga sie powtarzac i tak- mozesz nospe brac. Wiadomo jak nie trzeba to lepiej nie brac, ale 3 nospy na dzien zalecaja ginekolodzy przy skurczach.
Ja jak mnie dopadly te wkasciwe i chcialam spr czy to przepowiadajace to wzielam i mg i nospe i wtedy mi nie przeszly w ogole. Oczywiscie i tak nie wierzylam, ze to juz te ;-)
Tak jak Kulka napisala - badz gotowa :-)
2870 g, 53 cm
Viola- tak, moga sie powtarzac i tak- mozesz nospe brac. Wiadomo jak nie trzeba to lepiej nie brac, ale 3 nospy na dzien zalecaja ginekolodzy przy skurczach.
Ja jak mnie dopadly te wkasciwe i chcialam spr czy to przepowiadajace to wzielam i mg i nospe i wtedy mi nie przeszly w ogole. Oczywiscie i tak nie wierzylam, ze to juz te ;-)
Tak jak Kulka napisala - badz gotowa :-)
2870 g, 53 cm
reklama
KasiaMarysia23
Viola czekamy razem z Toba dobrze ze juz spakowana
Dora smacznego moze pomidory w surowe Ci sie przejadly juz i trzeba sie na zupy i sosoy przerzucic??
Nie wracajmy juz do diety przy kp ,bo ja mam swoje zdanie
A to kolacja na dzis. P sie postaral
[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Dora smacznego moze pomidory w surowe Ci sie przejadly juz i trzeba sie na zupy i sosoy przerzucic??
Nie wracajmy juz do diety przy kp ,bo ja mam swoje zdanie
A to kolacja na dzis. P sie postaral
[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Załączniki