reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mam wrażenie że mnie boli co chwile... I jak stoję to aż mnie skręca. Jak tak będzie jeszcze z pól godziny to zadzwonię do gin.

Muszę iść torbe spak

Hej
Marysiu ja tez nie spalam cala noc bo u nas wyglafa to tak : karmienie ulewanie i przez ulewanie nie moze zasnac potem brzuszek boli potem znowu karmienie ulewanie i tak w kolo. Ach ciezko jest szybciej niech te trzy miesiace skonczy pamietam ze wtedy bylo juz lzej. A ja z tym wszystkim jeszcze sama. Jak sciagne meza to nie bedzie kasy i co ja mam zrobic.

Viola pakuj, pakuj - poki na nigach stoisz jeszcze. Zacznij liczyc skurcze, mozeszvtez wejsc na 20-30 min pod cieply prysznic lub do wanny, jak sie na sila tzn ze rodzisz. Przepowiadajace powinny przejsc wtedy

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dzwoneczku, wspolczuje tego ulewania... W ogole te pierwsze miesiace latwe nie sa, a Ty jeszze sama sobie z tym radzisz.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

20161021_183930.jpeg

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• 20161021_183930.jpeg
    20161021_183930.jpeg
    35,6 KB · Wyświetleń: 177
reklama
Uff na szczęście przeszlo wiec to przepowiadajace. Dość bolesne wiec nie mogę sobie wyobrazić jak bolą normalne.

Dzwoneczek sliczna Zuzia! Jesteś dzielną mama :)

Do góry