reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej. Noc w miarę ok u Marysi. Mad ranem wymiotowala. Mój dzielnie do niej biegał. Budzik na 3 miał ustawiony nawet żeby podać jej antybiotyk.
Poszedł teraz z nią na pobranie krwi i mówi do niej nie maz się tylko ci krew pobiora a ona broda lata łzy w oczach... on nie kumam ze to jest dopiero 5cio latka i się boi :( pewnie wróci zły bo oddali histerie ech ciężko mi bo wiem ze on jej nawet nie przytuli. .. ten typ tak ma.

U nas to nie. są kolki. Bo zdarza się raz mu pojekiwac czy po płakać albo wcale albo dwa razy. Przejdzie jak mu się unormuje wszystko bardziej :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia jejku ta ciemienucha to hardcorowa u was... smarujesz oliwka i wyczesujesz grzebykiem? Szkoda ze ta położna nie przychodzi do was to by ci z tym pomogła jakoś. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, moj to alergicznie reaguje na placz Radka, tez mam wrazenie, ze brak mu tej empatii i nie rozumie, ze pieciolatek to jeszcze nie mezczyzna i twrdziel... Takze piateczka, bo wiem co czujesz w takich momentach, nie jest latwo sluchac takich uwag doroslego w stosunku do dziecka

Ada sie tez czesto prezy i steka, robi czerwona, ale nie placze w momencie zalarwiania czy puszczania baczkow. Modle sie, zeby kolki nas ominely

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Na ciemieniuche dobry jest zel z emolium. My nigdy tak duzej nie mielismy, ale Radek ma do tej pory troche i lekarze kaza czekac, mowia ze przejdzie w koncu

2870 g, 53 cm

Bo ja nie wiem czy to rzeczywiscie ciemieniucha! Te lekarze to dupy wołowe są.
Smaruje przy kąpieli olejem ze słodkich migdałów. Czuje się bezradna w tej kwesti.

Życiowa oby bylo coraz lepiej z Marysią. Szkoda mi jej bardzo.

India moze kupie to emolium, to strikte na ciemieniuche?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

hej laski.
nosicie maluchy przy kolkach na samolot? tzn brzuszkiem na przed ramieniu i dlonia masowac brzuszek i druga reka przytrzymywac w kroku? mojemu to pomagalo przy kolkach. a i w dzien tez mial. czasem po kazdym karmieniu. na ciemieniuche sprawdzil mi sie tylko bepanthen na odparzenia [emoji5] nic innego nie dawalo rady. i od tamtej pory jak smarowalam ti nic juz sie nie robilo.
super dzieciaczki.
a faceci to juz chyba tak maja ze miekna przy placzu dziecka. my jak bylismy w szpitalu to pielegniarki mojego wygonily jak pobieraly malemu krew

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Marysiu, wyglada jak ciemieniucha.
1476775007952.jpg

2870 g, 53 cm

Załączniki

• 1476775007952.jpg
    1476775007952.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 212
reklama
Marysiu mój ma też taka ciemieniuche i na brwiach tez miał. Jak go kapie to mu pieluszka tetrowa trochę zcieram i schodzi pomału.
A ten trądzik to tez mój miał taki brzydki ale właśnie mu buzię przemywalam nadmanganianem potasu i znikło mu. Ma jeszcze parę takich małych na buzi ale już nie są białe tylko takie przygaszone.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Do góry