reklama
India9
Fanka BB :)
Ja rozmiaru 56 mam 10 pajacy i pod nie body wkladam, z 9 sztuk mam i spokojnie starcza, nawet o mogloby byc mniej ;-) ale z tego co pamietam przy Radku z racji siusiania przy zmianie pieluchy schodzilo mi sie wiecej.
Na rozmiar 62 mam duzo wiecej, bedzie w czym przebierac.
Tylko ja jak kupowalam to tez bylan w sytuacji, ze nie mialam po kim odziedziczyc ubranek, a pozniej sie okazalo, ze jednak paczke dostalismy :-)
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Na rozmiar 62 mam duzo wiecej, bedzie w czym przebierac.
Tylko ja jak kupowalam to tez bylan w sytuacji, ze nie mialam po kim odziedziczyc ubranek, a pozniej sie okazalo, ze jednak paczke dostalismy :-)
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Mamakulka
Ja miałam body 55 sztuk wszystkich razem ale dlatego że dostałam mnóstwo ale większość na 62. Igi się właśnie taki urodził.
Tak Nuska daj dołącz do grupy
Generalnie jakbym sama kupowala to po 5 sztuk a potem dokupiła kolejne 5 jak juz się urodzi i ogarnę rozmiar. Bo Igi był dość drobny i w 56 tez wchodził i ideolo było
Ja na przykład na grupie kupiłam zajebisty bujaczek dzisiaj , 180 nowy a ja za 20 zł mam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tak Nuska daj dołącz do grupy
Generalnie jakbym sama kupowala to po 5 sztuk a potem dokupiła kolejne 5 jak juz się urodzi i ogarnę rozmiar. Bo Igi był dość drobny i w 56 tez wchodził i ideolo było
Ja na przykład na grupie kupiłam zajebisty bujaczek dzisiaj , 180 nowy a ja za 20 zł mam
Życiowa
India to sikanie w każdą stronę to masakra jakaś haha dzisiaj oslanialam szafę własną ręką jak była położna[emoji14]
A najgorsze ze zawsze już ma położoną świeżą pieluche i obsika ja wewnątrz i na zewnątrz i trzeba ją wyrzucić[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
A najgorsze ze zawsze już ma położoną świeżą pieluche i obsika ja wewnątrz i na zewnątrz i trzeba ją wyrzucić[emoji14]
Życiowa
A ja mam misz masz z rozmiarami w rzeczach i 62 tez zakładamy i jest git[emoji14]
Nuśkaaa
Kasia2310 no ja już planuję większość kupić, bo mojego nie będzie cały listopad, w grudniu święta i inne rzeczy na głowie, a też się boję jak się będę później czuła. A zebraliśmy troszkę kasy na ślubie, więc nie będzie mi ciężko np w jednym miesiącu większość ogarnąć. Tylko wózek chyba zostawimy na styczeń do kupienia ze względu na miejsce w mieszkaniu ;p
India ja dostałam jedna paczkę, ale większość jest na 80 rozmiar. Mojego brat ma synka 1,5 roku już ma i mniejszych nie mieli, ale zawsze to jakaś oszczędność na później. Do tego ich synek tez lutowy to ubranka sezonowo dobrane też ;p
W ogóle auto chcemy sprzedać i się za to zabrać nie mogę. Zastanawiamy się czy włożyć jeszcze kilka groszy w auto i wystawić drożej czy jak np wystawimy za połowę tego ile kosztują normalnie to się szybo pozbędziemy ;p
India ja dostałam jedna paczkę, ale większość jest na 80 rozmiar. Mojego brat ma synka 1,5 roku już ma i mniejszych nie mieli, ale zawsze to jakaś oszczędność na później. Do tego ich synek tez lutowy to ubranka sezonowo dobrane też ;p
W ogóle auto chcemy sprzedać i się za to zabrać nie mogę. Zastanawiamy się czy włożyć jeszcze kilka groszy w auto i wystawić drożej czy jak np wystawimy za połowę tego ile kosztują normalnie to się szybo pozbędziemy ;p
Mamakulka
Nuska z własnego doświadczenia wiem, że nie warto wkładać paru groszy i wystawiać drożej
Nuśkaaa
Kulcia dlatego się zastanawiam ;p chcemy tzn musimy kupić coś większego, a kasa z tego chcemy żeby była na opłaty, wymiana oleju, filtrów itp. Nie zależy nam aż tak bardzo żeby dużo kasiory z tego wyciągnąć. A ja też jestem taka, że boję się jeździć autami których "nie znam" więc musiałabym się z nowym oswoić, a tu coraz mniej czasu do lutego ;p
MałaMi90
India super paczka[emoji5]
ja jakos nie mysle jeszcze o zakupach....jakos inaczej pidchodze w tej ciazy.
jestem pi wizycie i :
mala zdrowa, spora 607g wazy. pod koniec stycznia cesarka. mam dodatkowo do swoich lekow zelazo jeszcze.. no i cukier wyszedl jednak za duzy ale mowi ze moze jeszcze go w ostatecznosci zaakceptowac. mam nie jesc slodkiego....[emoji22] ale za to mam jesc kwasne.
Zyciowa moj tez sikal w kazda strone jak go przebierala i pozniej wpadlam na pomysl zeby poprostu zarzucac chusteczke higieniczna na siusiaka i nawet jak sikal to juz nie leciali gdzie chce [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.
ja jakos nie mysle jeszcze o zakupach....jakos inaczej pidchodze w tej ciazy.
jestem pi wizycie i :
mala zdrowa, spora 607g wazy. pod koniec stycznia cesarka. mam dodatkowo do swoich lekow zelazo jeszcze.. no i cukier wyszedl jednak za duzy ale mowi ze moze jeszcze go w ostatecznosci zaakceptowac. mam nie jesc slodkiego....[emoji22] ale za to mam jesc kwasne.
Zyciowa moj tez sikal w kazda strone jak go przebierala i pozniej wpadlam na pomysl zeby poprostu zarzucac chusteczke higieniczna na siusiaka i nawet jak sikal to juz nie leciali gdzie chce [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.
reklama
Mamakulka
Ja tez rzucam chusteczkę na fujarke często ale zdążył osikac i ścianę i mnie i inne rzeczy
Kurde coś czuje swędzenie w drugim uchu , jak mi zaatakuje drugie to będę głucha , na lewe nie słyszę nic kompletnie. Co ja wtedy zrobię? Boję się profilaktycznie zakropic ze mi się zatka właśnie . Jestem załamana. [emoji24]
Mała mi spora ja też miałam słodkie ograniczać. Ale lodów nie umialam nie jeść haha
Kurde coś czuje swędzenie w drugim uchu , jak mi zaatakuje drugie to będę głucha , na lewe nie słyszę nic kompletnie. Co ja wtedy zrobię? Boję się profilaktycznie zakropic ze mi się zatka właśnie . Jestem załamana. [emoji24]
Mała mi spora ja też miałam słodkie ograniczać. Ale lodów nie umialam nie jeść haha