reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ta nie brał . Nie może wziąć bo go wypieprzy z roboty. U nas jest haczyk taki , że na umowie najniższa krajowa a do ręki dużo więcej wiec jak mój mąż powie , że mu przysługuje to mu szef powie przysługuje Ci 1350 zł.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No głupio zrobiliśmy ze umowa na najniższą ale pracujemy tam 5 lat i generalnie cały czas było w porządku a druga sprawa , że zarobki kusily bo to serio wielokrotność krajowej była. U mnie przynajmniej. A teraz to lipa. Ja pracowałam na akord wiec wyrabialam sobie wysokie pensje i guzik mnie obchodziło co będzie.

Ta nie brał . Nie może wziąć bo go wypieprzy z roboty. U nas jest haczyk taki , że na umowie najniższa krajowa a do ręki dużo więcej wiec jak mój mąż powie , że mu przysługuje to mu szef powie przysługuje Ci 1350 zł.

To mój ma tak samo z umową, tylko szef inny.

India super kosz, a co tam dokładnie jest?

Viola kobieto na siedzaco prasuj, wiem ze mniej wygodnie ale zdrowie najwazniejsze.

Wyciagnelam ubranka na 62 , matko tak szybko rośnie.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Jejku, ja to pewnie jeszcze z miesiac nie wyciagne tych na 62.

Marysiu dostalismy:
kocyk, album na zdjecia, misia, sliniaczek, skarpetki, body i sznureczek na smoczka

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Hejka Dziewczyny ;)
Dzisiaj paskudny dzień u nas i aż z domku się nie chce wychodzić.
A o 23 będę jechać po mojego, bo wraca z badań (od poniedziałku go nie ma). Stwierdzam, że zrobiłam się beksa w ciąży i ciągle mi się wyć chce ;/

India super paczuszka ;) Miło coś takiego dostać, ja z pracy po ślubie dostałam koszyk ze smakołykami ;)
Życiowa a jak Marysia jako starsza siostra? ;)
Kulcia przechlapane z takimi ludźmi. Zero empatii i zrozumienia dla drugiego człowieka, jestem uczulona na takich ehh

Ja zaczynam sobie zakupy planować dla Małego i nie mam pojęcia jakie ubranka i ile potrzebuję ;/ tzn wiem, że bodziaki, pajace, pól śpiochy itp ale nie mam pojęcia ile czego na jaki rozmiar. Dookoła mnie tylko jedna koleżanka ma Synka małego, chociaż on też już 10 miesięcy ma, i nie mam nawet od kogo jakieś paczuszki kupić ;/
I w ogóle nie wiem co będzie mi ogólnie potrzebne, a co kupię i może się okazać zbędne. I grzebię na tym allegro i jeszcze głupsza się robię. I nie wiem jaki materac do łóżeczka, jaki leżaczek czy bujaczek i czy to potrzebne, jakie i ile kocyków, czy pościel kupować, czy rożek, czy śpiworek do spania... No i generalnie niedługo zacznę panikować ;p ale ja z natury panikować lubię heh.
Musiałam się wygadać.
A do tego się nudzę potwornie i nie mogę sobie zajęcia znaleźć.
To chyba jesienne pogorszenie nastroju ;/
Ściskam was ;*

reklama
Kucia to tam na fb mam po prostu dać dołącz do grupy? Tak wiem, zachowuję się jak blondynka hehe ;p
No właśnie to jest takie dziwne, ostatnio gin mi powiedział, że według niego Mały będzie miał 3300 do 3500 wagowo i skąd ja mam wiedzieć na ile to co on mówi jest realne? no i te ubranka po 5 szt np to wydaje się rozsądne, najwyżej się później dokupi jak by było za mało. Ja już głupieje ;p

Do góry