reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia jakis bug jest i ktos spam robi. Ja przez apke nie mam problemu.
Mysle, że przekazesz to co Ci ten endo powiedzial.

Kulcia super ze juz lepiej sie czujesz. Oby szybko Ci to minelo. A kiedy kontrolna wizyta?

Wiecie co? Ojciec to mi tak dziala na nerwy...
Jak bylismy wczoraj w przychodni to nas babka przepuscila, ona byla z 5 miesieczna dziewczynka. I jak weszlam to ojciec jej powiedzial ze mala placze. Ta powiedziala ze miala podobny problem i u niej dziecko bylo glodne. I on mi zasugerowal ze ona glodna jest.

A doktorka do mnie mowi ze ona klusek jest, wazy 5 kg[emoji33][emoji33][emoji33]

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Ja glupia pokusilam sie o 2 kostki czekolady wczoraj i przed wczoraj i Oczywiscie murzynka. Za duzo tego.... Sama w niedziele mialam problem zeby sie zalatwic a co dopiero taki maluszek

Kasiu we wtorek.

Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie , ja potrafiłam i cala czekoladę wtrącić i to nie raz :) ( oczywiście nie cała nie raz hehe ale ogólnie czekoladę ) jadłam i kukurydzę i groch i kapustę i czosnek i cebulę i brokuły i smażone o nic się nie działo. Ale każda mama robi jak uważa, jeśli Ty uważasz , że od tego Magdusia ma problem z wyproznianiem to nie jedz ale ja bym się nie zameczala bo jak tu sobie odmówić czekolady :D haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dla mnie Marysiu, czekolada zjedzona przez Ciebie nie bedzie miala wplywu na wyproznienia Madzi. Bez przesady... Nie dajmy sie zwariowac :-) ja wiem, ze dieta matki kp gleboko sie zakorzenila, ale czas uwierzyc, ze karmimy mlekiem a nie tym co zjadlysmy

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nie bijcie mnie - ja wczoraj jadlam chinszczyzne i zyjemy. Moze malo zdrowy wybor, ale raz na jakis czas nie zaszkodzi

2870 g, 53 cm

Ale ta kupa nie byla taka jak zawsze, byla gesta. A jak dzieci maja skaze bialkowa to od tego ze jemy nabial nie tak? Mimo wszystko jednak calkiem kakako wyklucze.
Kukurydze, czosnek i cebule tez jadlam, duszona papryke.

Wiesz Kulcia mnie nie ciagnie, robilam nutelle z kaszy jaglanej i zjadlam tak o. Gorzka ale slodka jak nie wiem. Smaki mi sie bardzo zmienily.

Chinczyka bym zjadla mmmm niestety u mnie nie ma dobrego ale moze 18 skoczymy na cos dobrego:)

Jak Wam noc minela?

Hejo. Ja idę jeść śniadanko i pić kawę.
Młody o 1 cyckowal a o 6 się obudziłam w panice ze tylek ma odparzony lekko i tyle w jednej pieluszcze śpi. ..
Bo generalnie to on śpi z nami[emoji14]tak trochę. .. bo z nami cieplej[emoji14]Przy Marysi miałam zupełnie inne podejście :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

U nas nocki z pobudkami co 2,5 godzinu. I tez spimy z Adą od tamtej akcji. Nie wypuszczę jej z łóżka dopóki nie przestanie świrować z tym cofaniem pokarmu.
Czy Wasze maluchy mają trądzik? Ada ma od kilku dni coraz więcej krostek na twarzy i to jak trądzik wygląda właśnie. Jutro mamy wizyte poloznej to zobaczymy co powie na to...

2870 g, 53 cm

reklama
U mnie szpital zgłaszał i w dzień wyjścia dzwoniła.

Kasiu nabiał to laktozy która do krwi trafia wiec i do pokarmu. Tak jak i alkohol nikotyna czy thc :D

Dziewczyny po tych dragach się czuje jak nowonarodzona :D a po chorobie kolejne 2 kilo w dół wiec plis jest chociaż to minus ;p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry