reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zyciowa, oby naswietlania przyniosly szybki efekt :-) jak sie czujesz?

Dzwoneczku, mialam tak samo po pierwszym porodzie, z tym, ze czesc mialam rozpuszczalnych. Tak czy inaczej chodzilam zgieta w pol, nawet po zdjeciu.
Trzymam kciuki, zebyscie wyszly jutro :-)

Marysiu, przeslodki ten pajacyk
:-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Anka jaki ojciec taka córka:)

India a Radus jak zyje z mala??
Gdzie kupowalas cos cieplego dla malej? Tzn body czy pajace itp.

Dzwoneczku kciuki zebyscie jutro wyszly!!!![emoji110][emoji110][emoji110]

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Dobry wieczór Laski ;)
Dzwoneczku gratuluję! Mała jest prześliczna ;)
Kulcia piękna ta wasza sesja, napatrzeć się nie mogę :D
Dora no Kochana leż teraz i odpoczywaj ;) jakąś dobrą książkę w rękę i nie będzie tak źle ;)
Anka_32 no ja z moim Mężem jak jadę na zakupy to palpitacji normalnie dostaję, wolę sama ;)
Życiowa jak samopoczucie?
India przerażające to co miałaś z Adą, dobrze że zachowaliście zimną krew i że wszystko jest w porządku.
KasiaMarysia zakupy w pepco? Też tam dzisiaj byłam ;)

Ja od kilku dni wycofana, ale dużo spraw na głowie. Do tego moja mama pojechała do pracy i trochę ją firma oszukała i się jeszcze o nią martwię ;/ do tego kontakt praktycznie żaden, tylko z Tatą udało jej się pogadać z 2 razy.
Wczoraj byłam u dentysty i wyrywałam 6 ;/ generalnie tragedia, o ile wyrywanie ósemek było bolesne, to tego co wczoraj przechodziłam nikomu nie życzę. Dzisiaj czuję się jak z d*py wyjęta i nie wiem czy mnie coś rozkłada, czy to przez tego zęba, a raczej jego brak.
Z pozytywów byłam dzisiaj na małych zakupach rano i zakupiłam sobie torebkę, a dla Małego 3 bodziaki, pajaca i kocyk ;)
No i mój Synuś dzisiaj kopnął mnie tak, że poczułam na ręce ;D

Aha Dora i Anka_32 podajcie dane do tabelki, bo chciałabym zaktualizować ;)
Miłego wieczorku ;*

Marysiu, Radek juz lepiej. Czasami sam z siebie ja poglaszcze lub dotknie :-)
Czasu chlopak potrzebuje, bo nie dosc, ze to dzidzius to jeszcze dziewczyna.

Wszystkir body i pajace mam bawelniane, nie kupowalam zadnych polarkowych czy welurowych. I chyba wszystko z allegro mam

Nuska, nie zazdroszcze, moze rzeczywiscie Twoj organizm dzisiaj odchorowuje wczorajszy stres i bol.
Jak sie zyje w zwiazku malzenskim? :-D

Dziewczyny, jakich chusteczek juz uzywalyscie, ktore najlepsze Waszym zdaniem i tak samo z pieluchami???

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India ha ha ha ja przeczytalam w poscie do Nuski " lozu malzenskim":)
No tak, moj brat podobno mial problem z akceptacja mnie " miala miec długie wlosy i miala sie ze mna bawic" tak mowil jak sie urodzilam. Potem sa zdjecia jak mu rogi doprawialam:)
Takze kiedys bedzie dumnym bratem:)

Nuska współczuje Ci bolu na pocieszenie dodam ,ze tez mam do wyrwania zeby. Wlasnie jak na nowej drodze życiowej?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Nuska współczuję . Ale syn wynagrodzil cierpienie kopem ;)

India ja z pieluch dada albo babydream, chusteczki dada lavender rewelacyjne. Najgorsze były nivea. Kupiłam na promocji 6 opakowań i nie dało się umyć pupy małemu bo cholera za suche. A pieluchy z lidla są ok ale szału nie robią.

Dziewczyny dałam Igiemu na noc mm. No i śpi jak suseł, nie budzi się od byle jakiego dźwięku jak ostatnio i normalnie aż nie mógł dopic butelki. No cóż albo laktacja wróci ( walczę jak szalona) albo czeka nas puszkowanie. Taki lajf :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India powiem Ci, że mój Mąż przechodzi samego siebie ;)
Wcześniej było między nami dobrze, a teraz jest jeszcze lepiej, zobaczymy na jak długo ;)

KasiaMarysia no ja już powiedziałam mojemu, ze jak urodze to ma dopilnować, żebym co pół roku chodziła na kontrol do dentysty, bo tak się męczyć już nie chce. Za miesiąc jeszcze jedna wizyta i do końca ciąży spokój ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry