reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora, wspolczuje :-( co za glupi ludzie! Uwazaja sie za niewiadomo kogo.... A jak sie czujesz? Boli Cie jeszcze? Zloz pozniej pisemna skarge, ze w stresie lezysz i nikt Ci nie udzielil informacji zadnej.

Anka, polecam sok z czarnego bzu

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Kochane zasnelam jednak Już mnie nie boli tak i lepiej się czuje To chyba pęcherz bo chce mi się siku znów Babka jest mega jedza Poczekam do jutra może się lekarz zmieni Na ip zasugerowała jedna że źle trafiłam z p. Doktor więc ona pewnie słynie z nie łatwego charakteru

Dora i jak?? Oby się zmienił ten lekarz! Tylko żeby ta baba czasem nie miala dyzuru 24h...

Jak sie czujesz??

U nas byla burza w nocy. Zawalu bym dostala jak zagrzmialo. I w końcu deszcz padal- lalo porządnie bo juz nie pamiętam kiedy padało. Teraz swieci słonko a my zjemy śniadanie i jedziemy do lasu na wycieczkę - pozbierać pigwe i może jakies grzybki będą

Dora daj znać jak tam po obchodzie. trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :*

jesu miałam tragiczną noc... co 5 min się budziłam :( wieczorem tak mi gorąco w stopy i łydki ze nie mogę zasnąć. .. później dochodzą biodra i okropny ból przy jakiejkolwiek pozycji... a na koniec dłonie. .. które swedza jakby mrowia dretwieja tak ze palców zginąć nie mogę :(

jak ja się cieszę że tak mało zostało!!!

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dora w moim szpitalu maja dyżury weekendowe i to jest słabe.

My wszyscy w domu zagilowani ale chyba tez pojedziemy do lasu na spacerek. My to jeszcze w pizamach zajadamy placki :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry